Access Point Ruckus Wireless ZoneFlex H500

Access Point Ruckus Wireless ZoneFlex H500, un AP suta la suta sigur si extrem de discret, minimalizand zona de cablare si proeminentele de pe perete, ceea ce il face usor de integrat in orice aranjament de interior.

Pret vechi: 2.168,10 lei
1.971,00 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 197,10 lei (9%) 9%
901-H500-XX00
in stoc
+
 
Producator:
  • Ruckus Wireless

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Descriere completa (ds-zoneflex-h500.pdf, 519 Kb) [Descarcare]

Incearca diversitatea, cu Access Point multiservice Ruckus Wireless ZoneFlex H500

Access Point Ruckus Wireless ZoneFlex H500 este un AP multiservice care lucreaza sub standardul 802.11ac, beneficiind totodata de tehnologia BeamFlex+ cu ajutorul careia antenele interne pot oferi semnal wireless de mare viteza. De asemenea, designul sau este unul elegant, profilul sau subtire facandu-l usor de amplasat pe perete, acesta constituind o prezenta pe cat de discreta, pe atat de eficienta. Dispozitivul permite conectarea a pana la 100 de utilizatori simultan, din acest punct de vedere fiind ideal pentru hoteluri, caminele studentesti, de elevi sau alte ansambluri rezidentiale. Totul, cu un singur dispozitiv usor si de mici dimensiuni, care nu necesita multe conexiuni prin cablu.

Subtire si usor de montat

Conceputa din plastic de culoare alba, carcasa masurand doar 90 x 171 x 29 mm este putin mai mare decat un pachet de carti de joc, fara a banui vreun moment puterea care se ascunde dedesubtul acesteia. Ruckus ZoneFlex H500 vine echipat cu nu mai putin de 4 porturi Ethernet de tip RJ-45, de 10/100 Mbps, si unul de tip PoE (Power over Internet). Tot pe partea din spate a dispozitivului gasim un port USB 2.0 si mufa pentru alimentare. Acesta vine cu un kit de instalare foarte simplu, dispozitivul fiind usor de montat pe perete, fara a avea nevoie de alte ustensile sau echipamente speciale.

Mai multa flexibilitate, prin cele doua benzi de frecventa

Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, Access Point Ruckus Wireless ZoneFlex H500 vine echipat cu un set de antene interne bi-polarizate, tehnologia BeamFlex+ special conceputa de acest producator adaptand in timp real semnalul catre clienti, prin localizare si orientare de ordin fizic, oferind in acelasi timp performante Wi-Fi la un nivel ridicat. De asemenea, cele patru porturi Ethernet pentru accesul prin fir sunt folosite de ZoneFlex H500 pentru conectarea la o gama variata de dispozitive, precum console IPTV sau servicii de telefonie. Acestea pot fi conectate simultan, oferind o acoperire a retelei wireless la standard 802.11ac dual band. Fiindca am ajuns la acest capitol, trebuie mentionat faptul ca Access Point Ruckus Wireless ZoneFlex H500 lucreaza pe doua benzi de frecventa, de 2.4, respectiv 5 GHz, ceea ce confera dispozitivului un plus de flexiblitate in ceea ce priveste optimizarea performantelor.

Usor de manageriat

Canalele speciale pentru cabluri prevazute pe partea din spate a lui ZoneFlex H500 reduc si mai mult disconfortul generat la montaj, asigurand un plus din punct de vedere estetic intregului ansamblu, cu reducerea costurilor si a materialelor folosite. Access Point-ul poate functiona de sine statator, fie gestionat in sistem centralizat, prin platformele SmartZone, ZoneDirector sau FlexMaster. De asemenea, trebuie mentionat ca dispozitivul permite alocarea mai multor SSID-uri, asigurand totodata suport pentru serviciile VoIP, IPTV, cu oferirea unui acces la internet de mare viteza pentru toate dispozitivele conectate.

Servicii multiple, la costuri minime

Prezenta celor doua benzi de frecventa, corelate cu lucrul in tandem al antenelor interne pe tehnologia BeamFlex+ ii asigura Access Point-ului Ruckus Wireless ZoneFlex H500 mai multa flexibilitate de lucru. Totodata, conexiunile prin cablu Ethernet ii asigura viteze sporite pentru transferul datelor, facand posibila conectarea simultana a mai multor dispozitive, la performante maxime.