Access Point Wireless TP-Link CAP300, N 300Mbps, cu posibilitate de montare pe tavan

Access Point Wireless TP-Link CAP300 are design simplu si posibilitatea de a fi montat cu usurinta pe perete sau pe tavan. Cu ajutorul functiei Captive Portal poti autentifica cu usurinta clientii Wi-Fi.
Pret vechi: 378,94 lei
266,86 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 112,08 lei (30%) 30%
CAP300
in stoc
+
 
Producator:
  • TP-Link

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Access Point Wireless TP-Link CAP300, N 300 Mbps, cu posibilitate de montare pe tavan

Un dispozitiv de tip access point este un aparat ce poate crea legatura dintre o tehnologie wireless si o retea tipica LAN. Mai exact, acesta creaza o legatura intre o retea cablata si clientul care foloseste wireless-ul, fiind un fel de priza pentru o retea clasica, diferenta constand in faptul ca nu are niciun fir catre utilizatorul de internet wireless. Acesta nu trebuie confundat cu un router wireless, care are alte functii si caracteristici, chiar daca cele doua aparate pot fi folosite simultan in acelasi birou.

De ce sa alegi un access point wireless TP-link CAP300 N

Modelul de access point wireless TP-link CAP300 N are un design foarte simplu, dar, pe masura de elegant, facandu-l sa fie foarte usor de montat in diferite locuri din incapere, inclusiv pe unul dintre pereti ori pe tavan. Astfel, acesta se remarca, deoarece nu va mai trebui sa-ti ocupe spatiul pretios de pe birou sau sa stea ascuns sub acesta, incurcandu-te si nearatand foarte estetic. Fiind asezat pe tavan sau pe perete, aparatul dispune de un plus de eleganta, ideal pentru o firma care se vrea luata in serios.

Avand functia Captive Portal, acest access point wireless TP-link CAP300 N poate sa autentifice foarte usor clientii Wi-Fi, ceea ce reprezinta un motiv in plus pentru care ai vrea sa-l achizitionezi, fiind unul dintre cele mai bune de pe piata la ora actuala. De asemenea, acest aparat are un controller de tip wireless hardware, care poate sa permita administratorilor sa gestioneze foarte usor chiar si cateva sute de echipamente de tip access point wireless TP-link CAP300 N. Acest lucru se va dovedi foarte util pentru compania ta, deoarece vei simplifica foarte mult lucrurile folosind aparatul acesta in locul altora sau, mai rau, daca nu folosesti niciun fel de access point pentru firma ta.

Mai trebuie mentionat ca acesta are un suport pentru tehnologia Power Over Ethernet de standard 802.3 af, cu care poti sa instalezi foarte usor modelul de access point wireless TP-link CAP300 N, chiar si in acele locuri in care nu te-ai fi gandit, deoarece instalarea unor aparate acolo ar fi fost imposibila in alte circumstante. Cu access point wireless TP-link CAP300 N, aceasta problema este ca si rezolvata, instalarea fiind foarte usor de realizat.

Modelul de access point wireless TP-link CAP300 N are o securitate wireless foarte mare, care poate fi comparata cu cea de nivel Enterprise, ceea ce ii va oferi siguranta mult dorita retelei tale. Functia multi – SSID va putea sa creeze mai multe retele wireless pentru mai multe tipuri de utilizatori, ceea ce iti va prinde foarte bine, un avantaj pe care il vei aprecia si mai mult din momentul in care vei incepe sa-l folosesti. De asemenea, modul comutabil FAT/FIT iti ofera o gama foarte mare de posibilitati de retea.

Avand si un pret pe masura calitatii tale, orici companie ar trebuie sa aiba un access point wireless TP-link CAP300 N functionabil si oricand pregatit pentru a-ti oferi o mana de ajutor.