Access Point wireless TP-Link EAP115-Wall, N 300Mbps cu posibilitate de montare pe perete

TP-Link EAP115-Wall este un nou Access Point wireless gandit cu un design usor de montat si care permite instalarea in orice doza model European. Este un Access Point excelent pentru Hoteluri si Pensiuni.
Pret vechi: 265,00 lei
157,38 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 107,62 lei (41%) 41%
EAP115-Wall
in stoc
+
 
Producator:
  • TP-Link

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Access Point wireless TP-Link EAP115-Wall N 300 Mbps cu posibilitate de montare pe perete

Pentru a conduce o afacere de succes, unul de lucrurile de care ai nevoie pentru a functiona este Internetul wireless, fie ca acesta este pentru angajatii companiei ori pentru clienti, deoarece acesta optimizeaza si faciliteaza intregul proces de conectare si navigare la Internet, fara sa mai exista o multime de cabluri prin intreaga institutie, de care sa se impiedice toata lumea ori care sa arate si foarte inestetic. Insa, pentru ca semnalul sa ajunga in toata compania cu succes, ai nevoie de un alt aparat, un access point. Acesta are rolul de a extinde reteaua de Internet deja existenta.

Un astfel de aparat care are caracteristici atractive si un pret pe masura este modelul de access point wireless TP-Link EAP115-Wall. Acesta este un model nou de access point wireless care a fost creat nu doar pentru a avea un design foarte elegant, ci si pentru a fi si foarte usor de montat, permitandu-i instalarea in orice priza de tip european. Ideal este sa folosesti acest access point wireless TP-Link EAP115-Wall pentru a oferi semnal Wi-Fi in unitati de cazare precum pensiunile ori hotelurile.

De ce sa alegi access point wireless TP-Link EAP115-Wall N

Avand un design compact, se va potrivi foarte usor in orice tip de interior ar avea afacerea ta, acesta reprezentand unul dintre plusurile pentru achizitionarea unui access point wireless TP-Link EAP115-Wall N. Desigur, esteticul modern nu reprezinta singurul motiv pentru care ai putea sa cumperi acest aparat, caci detaliile tehnice sunt cele care fac diferenta si care fac modelul sa se remarce.

Multumita unui software gratuit ce poarta numele Auranet Controller, administratorul poate sa gestioneze astfel foarte usor cateva sute de EAP-uri, fara sa se chinuiasca pentru a face acest lucru. De asemenea, acest access point wireless TP-Link EAP115-Wall N ofera suport pentru tehnologia Power over Ethernet cu un standard de 802.3af. Lucrul acesta inseamna ca instalarea se va face foarte usor chiar si in locurile care sunt foarte greu de accesat. Nivelul de securitate este unul superior, de nivel Enterprise, ceea ce ii ofera o siguranta foarte mare retelei tale de wireless.

Alte lucruri care fac acest access point wireless TP-Link EAP115-Wall sa se remarce sunt faptul ca poate sa suporte un management vlan pentru a realiza o gestionare a retelei mai calitativ, dar si faptul ca, prin functia Captive Portal, poti sa realizezi foarte usor autentificarea clientilor Wi-Fi. Modelul are o viteza de 300 Mbps. In plus, acesta nu mai trebuie sa stea pe birou si sa ocupe foarte mult spatiu, deoarece se poate monta foarte usor pe orice perete din orice incapere, optimizand astfel foarte bine spatiul.

Preturile pentru un access point pot sa varieze, insa majoritatea nu sunt foarte scumpe, iar modelul de access point wireless TP-Link EAP115-Wall N are unul dintre cele mai bune preturi de pe piata, facandu-l sa fie cautat de foarte multe persoane care au o afacere, datorita unui raport calitate – pret pozitiv si foarte atractiv, facandu-l un accesoriu IT must have.