Base Station Wireless pentru Exterior TP-Link WBS210, 2,4GHz, 300Mbps

Canalele de frecventa folosite reduc interferentele de semnal. Viteza wireless N de pana la 300Mbps. Latime de banda selectabila 5/10/20/40MHz. Putere de emisie reglabila de la 0 la 27dBm / 500mW. 2 Conectori RP-SMA pentru antena MIMO externa. Management Centralizat - Pharos Control. Moduri de operare: AP Router, AP Client Router, AP, AP Client, Multi-Bridge si Repeater.
Pret vechi: 456,67 lei
321,60 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 135,07 lei (30%) 30%
WBS210
in stoc
+
 
Producator:
  • TP-Link

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

  • Compatibil cu antene dish TP-Link pentru transfer de date pe distante lungi de pana la 30+Km
  • 1 port Ethernet 10/100Mbps pentru date si alimentare PoE pasiva si 1 port Ethernet 10/100Mbps pentru aplicatii suplimentare
  • Tehnologia Pharos MAXtream (Time-Division-Multiple-Access) imbunatateste throughput-ul produsului, capacitatea si performantele latentei, ideal pentru aplicatii PtMP
  • Carcasa rezistenta la intemperii, protectie 15kV ESD si protectie la trasnet 6kV

Acces Oriunde ai Nevoie

Dispozitivul 2,4GHz 300Mbps Base Station Wireless WBS210 pentru Exterior de la TP-Link este special creat pentru a oferi o solutie eficienta pentru conexiuni wireless pentru exterior. Datorita platformei centralizate si a flexibitatii ridicate este solutia ideala pentru furnizarea de conexiuni punct la multipunct si punct la punct si acoperire Wi-Fi pentru exterior. Dispozitivul imbina perfect performanta business cu un design usor de montat si utilizat de catre utilizatorii business, dar si de utilizatorii individuali.

Transmisii Wi-Fi de date pe distante lungi

Interfata celor 2 antene externe RP-SMA permit dispozitivului sa se sincronizeze perfect cu alte antene sectoriale sau parabolice din gama TP-Link. Pentru a transmite wireless date pe distante lungi de pana la 30km, este recomandat ca dispozitivul TP-Link WBS210 sa se conecteze la o antena parabolica TP-Link.

Instalare facila si rapida

Dispozitivul Pharos Base Station functioneaza perfect cu antenele TP-Link parabolice sau sectoriale pentru transmisia eficienta de date PtP si PtMP. Au un design special pentru a facilita montarea fara a avea nevoie de unelte pentru instalare.

Proiectare Hardware la nivel Enterprise

Pentru performante la nivel enterprise, seria Pharos foloseste chipset-uri performante Qualcomm Atheros, antene de mare castig si amplificatoare de mare putere. Pe langa caracteristicile interne performante, seria Pharos dispune de capacitate PoE si caracase special concepute pentru a rezista la intemperii. Datorita caracteristicilor hardware de inalta calitate, dispozitivele din seria Pharos pot fi utilizate intr-o varietate de medii, fiind rezistente la intervale mari de umiditate si temperatura (-40°C~70°C).

Tehnologia MAXtream TDMA – Throughput Garantat

Deoarece numarul retelelor este in crestere, cateodata statiile de baza si alte dispozitive concureaza pentru a avea acces doar la o singura conexiune de date, avand ca rezultat diminuarea transmiterii de date pentru utilizatorul final. WBS210 foloseste tehnologia MAXtream TDMA pentru a contracara supra-aglomerarea mediului si sa se asigure ca ratele de transfer raman ridicate, chiar daca numarul de utilizatori creste.

Pharos Control - Sistem de Management Centralizat

Echipamentele din seria Pharos vin echipate cu un software pentru management centralizat - Pharos Control, ajutand astfel utilizatorii in gestionarea cu usurinta a tuturor dispozitivelor aflate in reteaua proprie, toate acestea folosind doar un singur PC. Cu ajutorul softului Pharos Control, utilizatorii pot sa gestioneze si controleze functia de creare a hartii retelei, monitorizare, actualizare firmware si de intretinere a retelei.