Echipamente wireless de top la preturi tot mai bune + cateva sfaturi Oaierless

07/03/2018
de catre

Devenim tot mai conectati intr-o lume care ne ofera posibilitati parca infinite de a comunica. Comunicarea de astazi este sustinuta de tot mai multe echipamente, mai mult, si aceste device-uri vorbesc tot mai mult intre ele. Totul se intampla cu predilectie intr-un mediu wireless pe care ni-l dorim tot mai rapid si mai sigur.

Acesta este si motivul pentru care in magazinul Oaierless va oferim echipamente de ultima generatie, dar si cateva gadgeturi care va pot imbogati experienta online. Siguranta ramane totusi criteriul esential dupa care ar trebui sa ne orientam in cazul unei viitoare achizitii de echipamente wireless. Sunt aspecte pe care va propunem sa le urmariti, iar atunci cand sunteti in impas sa ne intrebati. Va stam la dispozitie cu o echipa de profesionisti wireless capabila sa va ofere informatii si solutii pentru orice nevoie sau problema.

Noutatile in domeniul wireless se rostogolesc cu repeziciune, asa cum se intampla astazi in toate sferele care includ tehnologie. Suntem in faza adoptarii WPA3, un nou standard de securitate, dar si foarte aproape de tehnologia 802.11ax, care care va permite viteze tot mai mari. La scara mai mare vorbim tot mai des de 5G, un mediu wireless complex care va face comunicarea mult mai rapida si la o calitate mult mai mare.

Achizitia unui router wireless, de exemplu, ar trebui sa fie un proces extrem de simplu care sa presupuna in prealabil o buna documentare. Asa cum va tot spunem prin articolele noastre, cea mai importanta parte in conturarea unei decizii de cumparare este ce a evaluarii reale a nevoii pe care o aveti, la care ar trebui adaugat si viitoare alte nevoi. Un echipament wireless trebuie sa fie un produs care sa va serveasca mai multi ani, iar daca in mediul in care este instalat apar tot mai multe echipamente care comunica prin mediul wireless, atunci este posibil ca ceea ce ati cumparat cu bani putini la un moment dat sa nu mai faca fata noilor solicitari.

Ori de cate ori suntem solicitati pentru sfaturi in ce priveste achizitia unui Access Point sau a unui nou router wireless incercam sa aflam cat mai multe date despre locatia in care se va instala acel echipament, dar si care sunt estimarile de consum wireless din acea locatie. Cu cat avem mai multe date, cu atat vom reusi sa configuram o solutie tehnica perfect optimizata pentru acel scenariu. Este modul de lucru pe care-l propunem tuturor, chiar daca cei cu care stam de vorba sunt obisnuiti cu ideea ca un router wireless trebuie conectat la internet si alimentat la o priza, acestea fiind de ajuns pentru a avea o acoperire wireless exemplara.

Nu este deloc asa, dar nici extrem de complicat nu este. Mai jos aveti cateva articole de pe blogul Oaierless, cele mai citite in timp, semn ca informatiile pe care le oferim sunt de real ajutor.

Pentru orice alte informatii va stam la dispozitie cu entuziasm. Si, bineinteles, va invitam sa profitati de promotiile pe care le avem la echipamentele wireless din portofoliul nostru.

Comment-uri

Nici o postare găsită