Promotii speciale la Camere de Supraveghere de la furnizorul tau Oaierless

06/11/2018
de catre

Nevoia de a ne supraveghea bunurile si afacerile este tot mai accentuata in aceste vremuri. La aceasta idee asociem si oportunitatile tehnologice, precum si usurinta cu care un proiect de supraveghere poate fi implementat astazi.

Suntem fideli ideii conform careia nevoia de securitate din ziua de astazi excede cadrul restrans al familiei sau la unui mic business. Totul se integreaza intr-un cerc mai larg, in care siguranta noastra coincide cu siguranta intregii societati. Cu cat suntem noi mai protejati, cu atat si cei din jurul nostru isi vor desfasura activitatile intr-un mod mai sigur. Si asta o aplicam la orice nivel, fie ca vorbim de buna vecinatate si buna intelegere cu cei din jurul nostru, fie ca vorbim de protejarea efectiva a bunurilor pe care le avem sau a afacerilor de pe urma carora traiesc mai multi oameni.

La Oaierless suntem preocupati constant de aspectele tehnice ale supravegherii, asa ca veti gasi in oferta noastra echipamente de ultima generatie, camere de supraveghere si accesorii utile in implementarea facila de proiecte de supraveghere.

Categoria camere de supraveghere se adreseaza, in primul rand, integratorilor de sisteme de securitate, profesionistilor care realizeaza astfel de proiecte, dar si, bineinteles, celor care-si doresc astfel de device-uri pentru uz personal.

Preturile camerelor de supraveghere sunt in aceasta perioada mai mici ca oricand, avem un focus constant pe acest domeniu, incercand sa impulsionam achizitiile. Alaturi de noi sunt si distribuitorii care ne sustin cu promotii foarte bune, promotii pe care le punem si noi la dispozitia clientilor.

Daca esti in cautarea unei camere de supraveghere IP, de interior sau exterior, cauta in categoria noastra de camere de supraveghere. Preturile incep de la 62 de lei, iar in portofoliul Oaierless sunt solutii de supraveghere de la branduri cunoscute precum Hikvision, TP-Link sau D-Link.

In functie de proiectul pe care-l aveti, solutiile propuse de Oaierless pot suferi mici modificari, in sensul in care putem sustine volumele mai mari cu preturi personalizate in functie de proiect.

Pentru uz personal, sistemele de supraveghere sunt inglobate in conceptul de smart home, unul care tinde sa devina tot mai larg in ziua de astazi. Tot mai multe device-uri si aplicatii sunt capabile sa se interconecteze, oferindu-ne experiente placute si usurandu-ne tot mai mult viata. Exista solutii dedicate de supraveghere care mixeaza deja mai multe device-uri. Daca te intereseaza o astfel de oferta, profita de pretul special pe care-l oferim la produsul Smart Home HD Starter Kit D-Link DCH-100KT. Acesta etse doar un exemplu, in portofoliul Oaierless gasiti multe alte produse care pot fi incluse in scenarii smart home.

Revenind la camerele de supraveghere nu ascundem ca noi suntem mari fani Hikvision. Poate si de aceea veti gasi o oferta foarte bogata si variata de camere de supraveghere de la acest brand. Incercam sa tinem pasul si cu noile aparitii in acest domeniu, dar si sa asiguram o constanta in zona echipamentelor cu cererea cea mai mare.

In concluzie, daca aveti nevoie de solutii de supraveghere va stam la dispozitie cu zeci de modele de camere de supraveghere, dar si alte produse ce pot face parte din proiecte de supraveghere sau smart home.

Comment-uri

Nici o postare găsită