​Range Extender Wireless Tp-Link RE360 – o utila bijuterie tehnologica

12/19/2017
de catre

Suntem inconjurati de tot mai multe device-uri care folosesc reteaua wireless de acasa. Pentru cei care-si doresc extinderea acestei retele fara costuri foarte mari le porpunem astazi un model nou de range extender de la TP-Link, RE360. Este un device foarte dragut, bine dotat tehnic si deja verificat de mai multi clienti Oaierless.

Vezi aici pretul cu reducere

Ca si in cazul altor modele de range extendere din oferta noastra si modelul RE360 nu are restrictii in mediul wireless, asa ca poate fi folosit cu orice router wireless disponibil in casa voastra. “Jucaria” va vine in ajutor inca de la inceput, asa ca nu trebuie sa faceti cine stie ce setari – are un Semnal luminos inteligent care ajuta la gasirea celei mai bune amplasari pentru o acoperire Wi-Fi optima prin afisarea intensitatii semnalului.

Din momentul in care-I gasesti cel mai bun loc poti considera etapa de setup incheiata, noul tau range extender TP-Link RE360 a inceput deja sa-si faca treaba.

Ca si dotari tehnice, vorbim de un echipament ce poate oferi o viteza combinata de pana la 1.2Gbps si care functioneaza in frecventele 2.4 si 5 GHz. Asta inseamna ca toate device-urile pe care le ai la indemana se vor bucura de o retea wireless extinsa, capabila sa acopere si locuri din casa in care routerul deja existent nu facea nicidecum fata.

La partea de design TP-Link a inceput sa investeasca tot mai serios in ultimul timp, asa ca echipamentele de ultima generatie vin cu un aer proaspat si modern. Range extender-ul Tp-Link RE360 nu face exceptie, este unul dintre acele obiecte pe care nu vei cauta sa le ascunzi. In plus, RE360 vine si cu o priza suplimentara, asa ca nu-ti vei face grija ca vei avea o priza ocupata de el sau ca vei fi nevoie sa faci cine stie ce improvizatii.

In plus, TP-Link ofera gratuit si o aplicatie prin care poti gestiona si monitoriza activitatea retelei tale wireless si a echipamentului RE360. Aplicatia se numeste Tether si este disponibila si pentru telefoanele IOS, dar si pentru cele cu sistem de operare Android.

Desi nu suntem noi mari fani range extendere (preferam oricand un nou router sau un access point), recunoastem totusi ca tehnologia evolueaza si ca astfel de echipamente ne pot fi de folos mai ales atunci cand nevoia si bugetul ne oblige la mici compromisuri. Iar din ce tot auzim de pe la prietenii Oaierless se pare ca pe zi ce trece compromisul este tot mai mic, astfel de mici bijuterii facandu-si treaba exemplar.

Si pentru ca vrem sa fim alaturi de voi si sa va venim in ajutor, oferim si un pret special la range extdender-ul TP-Link RE360, o reducere care cu siguranta il face si mai atractiv.

Ca si concluzie, daca ai nevoie de extinderea retelei wireless de acasa poti apela oricand la unul dintre range extenderele din oferta noastra. Un plus il punem in dreptul modelului prezentat astazi, este de noua generatie, dual band, performant si cu un design chiar reusit. Daca vrei sa-l comanzi, il gasesti aici.

Comment-uri

Nici o postare găsită