​Routere wireless ieftine. Preturi pornind de la 51 de lei

02/16/2018
de catre

Ne straduim zi de zi sa avem in gama noastra de routere wireless si echipamente ieftine, destinate celor care nu neaparat mari pretentii, dar care vor sa aiba un router wireless functional.

Vezi aici preturile cu reducere

Desi suntem adeptii tehnologiilor de varf recunoastem faptul ca pretul este un puternic diferentiator, dar si ca sunt clienti care nu au nevoie de routere wireless de top, nevoile fiind limitate ori de banda redusa de internet disponibila, ori de task-urile pe care ar trebui sa le faca acel router wireless.

Bineinteles, suntem foarte selectivi in ceea ce priveste oferta Oaierless de routere ieftine, asa ca promovam doar acele routere care consideram noi ca implinesc fericit tot ce tine de mult clamatul raport calitate-pret.

Gasiti in oferta noastra routere wireless ieftine, cu preturi pornind de la 51 de lei. Pentru noi, daca e sa ne referim exclusiv la pret, un router wifi ieftin porneste de undeva de la 40-50 de lei si se opreste pe la 120 de lei. Dincolo de acest prag vorbim deja de routere middle class, echipamente capabile sa livreze performante mult mai bune.

Daca ti-ai identificat foarte clar nevoile wifi ar trebui sa fii in masura sa decizi usor ce tip de router ti s-ar potrivi cel mai mult. Daca nu reusesti sa o faci, iti stam la dispozitie cu sfaturi utile, oricand.

In oferta Oaierless gasesti mai multe variante de routere ieftine, de la producatori precum TP-Link, Tenda, D-Link sau Trendnet. Incercam sa avem o buna diversitate de produse, dar si de producatori. Sunt clienti care prefera un anumit brand si ne dorim sa le venim in intampinare si acestora cu oferte bune la ce au nevoie.

Pentru cei care au abonamente de internet la marii operatori din Romania am dedicat un articol special cu idei si sugestii de routere wireless dedicate fiecarui tip de abonament. Inainte de a comanda un router wireless ieftin ar fi indicat sa citesti si acest articol.

Comment-uri

Nici o postare găsită