TP-Link Deco - Sistem Wi-Fi pentru intreaga casa

03/13/2018
de catre

Tp-Link, lider mondial in vanzarea de routere wireless pentru acasa inoveaza in fiecare an. Evolutia acestui producator este strans legata de tot ce inseamna comportamentul nostru intr-o casa tot mai apropiata de conceptul Smart Home. Asa se faca ca la Tp-Link gasim astazi o gama variata de routere wireless ieftine, dar si range extendere deosebit de utile pentru cei care doresc o mai bune acoperire wireless, becuri inteligente si, de acum, Deco - un sistem wireless mesh inteligent capabil sa acopere chiar si case cu spatii mari.

Deco – un singur sistem pentru wireless de calitate

Deco este o solutie Wi-Fi usor de instalat si de configurat. Din datele producatorului TP-Link reiese faptul ca meshul Deco acopera fara probleme o suparafata de pana la 418 mp. In fond, vorbim de 3 routere wireless extrem de reusite ca si design ce pot fi plasate in puncte cheie ale casei (plasarea routerelor se face foarte simplu urmand un ghid extrem de intuitiv oferit de TP-Link) si care aduc o acoperire wireless constanta, fara intreruperi.

Si pentru ca suntem la capitolul inovatii, TP-Link se pregateste asiduu de ofensiva Smart Home si ne propune sistemul Deco ca pe unul care inglobeaza cea mai avansata securitate a momentului. Faptul ca printr-o retea wireless de acasa folosim tot mai multe device-uri inteligente face ca si nevoia de securitate sa fie tot mai pregnanta. Fiecare device poate avea vulnerabilitatile lui, iar exploatarea acestora ar putea sa cauzeze mari neplaceri si nu numai. Deco ne propune un robust pachet de securitate, o siguranta in plus pentru reteaua wireless de acasa.

Aplicatia TP-Link Deco
Aplicatia TP-Link Deco face toata treaba

Si daca-ti spuneam mai devreme ca mesh-ul Deco de la TP-Link se instaleaza foarte usor, hai sa-ti si spunem de ce. Cei de la TP-Link ofera o aplicatie mobila dedicata pentru acest sistem de routere wireless cu ajutorul careia instalezi cele 3 routere. Aplicatia iti va spune unde sa plasezi fiecare router, va gasi ea locul perfect pentru cea mai buna acoperire wireless. Aplicatia TP-Link Deco este gratuita si poate fi descarcata din App Store sau Google Play.

TP-Link ART - Adaptive Routing Technology

Mesh-ul Deco de la TP-Link optimizeaza automat reteaua ta Deco folosind mediul Wi-Fi. Sistemul cauta permanent cele mai optime posibilitati si te conecteaza automat la cea mai buna unitate Deco pentru cea mai buna conexiune la Internet.

ART (Adaptive Routing Technology) alege automat cea mai libera ruta pentru toate dispozitivele din casa ta, bazandu-se pe locatia fiecarei unitati Deco. Indiferent unde te-ai afla, ai mereu cea mai buna conexiune, doar cu un singur SSID (nume de retea), fie ca este vorba de 2,4 GHz sau 5 GHz, ART atribuie fiecare dispozitiv benzii potrivite, bazandu-se pe tipul dispozitivului si pentru ce e folosit. Cu ART, esti liber sa te plimbi in fiecare camera in timp ce faci streaming, te joci, descarci sau navighezi pe Internet—toate cu o conexiune Wi-Fi fara intreruperi.

Securitate maxima prin sistemul TP-Link HomeCare

HomeCare de la Trend Micro (ce valoreaza $360) protejeaza zilnic orice dispozitiv conectat la reteaua ta impotriva a peste 100.000 de amenintari la adresa securitatii. AV-TEST, un institut independent de testare, l-a plasat pe primul loc la categoriile protectie, performanta si folosinta. Proceseaza zilnic opt miliarde de URL-uri care pot afecta dispozitivele ce folosesc Wi-Fi, cum ar fi calculatoare, smartphone-uri, incuietori inteligente si camereIP.

Cand URL-uri rau intentionate apar online, le blocheaza in mai putin de 15 minute. Un sistem de aparare cu trei faze blocheaza amenintarile si site-urile de phishing, invata sa opreasca traficul atacatorului si izoleaza dispozitivele infectate. Pentru o mai buna paza a retelei tale impotriva virusilor si programelor malware, Deco se actualizeaza automat cu cele mai recente definitii antivirus si furnizeaza un control parental puternic si usor de folosit.

Specificatii tehnice TP-Link Deco
  • Procesor Quad-core
  • Wireless: 400 Mbps pe 2.4 GHz + 867 Mbps pe 5 GHz
  • 4 antene interne pentru fiecare unitate Deco
  • 2 porturi Gigabit pentru fiecare unitate Deco
  • 1 port USB Type-C
  • Compatibil cu IPv6 (Internet Protocol versiunea 6)
  • Dimensiuni: 120 mm diametru x 38 mm înălțime
  • Bluetooth 4.2

In cazul in care cauti o solutie integrata capabila sa-ti ofere cea mai buna conexiune wireless chiar si la distante mai mari, apelarea la solutia TP-Link Deco ar putea fi salvarea de care ai nevoie. Pretul de achizitie nu este unul foarte mare, ne straduim sa-ti oferim si o reducere foarte buna. In plus, un astfel de mesh wireless poate fi utilizat in mai multe scenarii (case cu etaj, case cu mai multe camere, dar si birouri).

In plus, beneficiezi de consilierea echipelor noastre wireless care te pot ajuta sa faci cea mai buna alegere, dar si sa alegi un setup ideal pentru echipamentele tale wireless. Mai trebuie sa stii si ca TP-Link are o echipa de suport super profi, iti stau permanent la dispozitie pentru sfaturi wireless.

Daca vrei mai multe amanunte despre sistemul TP-Link Deco sau alte echipamente wireless, nu ezita sa ne contactezi.

Comment-uri

Nici o postare găsită