TP-Link NC450, camera video wireless HD cu Night Vision

02/03/2017
de catre

Tehnologia wireless evolueaza cu repeziciune, o stim bine cu totii. Este si cazul camerei video TP-Link NC450, un device care se integreaza perfect in conceptul de Smart Home.

Daca v-ati gandit sa va achizitionati o camera video pentru monitorizarea casei e bine sa cititi mai jos cateva detalii care sigur fac diferenta. Nu degeaba am ales s ava prezentam astazi camera TP-Link NC450. Vine cu cateva noutati tehnologice care fac din acest device un instrument complet si complex de monitorizare a unui perimetru extins.

In primul rand vorbim de o camera wireless, ceea ce face ca monitorizarea sa poata fi live, ceea ce “vede” camera puteti vedea si dvs. de oriunde. Nu aveti nevoie decat de legatura la internet si o aplicatie instalata pe telefon / tableta. Tp-Link pune la dispozitie aplicatia tpCamera, un instrument excellent si foarte usor de configurat / folosit.

Noutatile aduse de camera video TP-Link NC450

Un prim lucru, extrem de important, vorbim de o camera care ofera si imagini in conditii de intuneric totul. Gratie unui flux video monocrom, noaptea puteti obtine imagini detaliate pe o distanta de pana in 8 metri. Mai mult decat sufficient daca vorbim de o casa.

Un alt atu al modelului TP-Link NC450 este si faptul ca este o camera cu functie de rotatie atat pe orizontala cat si pe verticala. O asezi oriunde si apoi o poti face sa-ti aduca imagini din aproape orice colt al casei. Obtii cu siguranta o zona supravegheata mult mai mare daca e sa comparam acest model cu alte camera IP.

Nu in ultimul rand vorbim de o camera HD. Poti inregistra filme cu rezolutie de 720 pixeli si poti captura imagini foarte clare.

Notificari excelente pentru o monitorizare continua

TP-Link NC450 vine cu posibilitatea de a seta notificari pe email. Astfel, atunci cand camera detecteaza miscare sau sunete primesti pe adresa de email un mesaj de atentionare. Poti accesa in acel moment camera video prin aplicatia tpCamera sit e convingi daca este nevoie de vreo actiune anume. Mai mult, aveti acum si posibilitatea de a filma filmulete si capture foto pe un card SD de maxim 32GB – spatiu suficient pentru a pastra fie amintiri frumoase, fie argumente impotriva eventualilor intrusi.

TP-Link NC450 este o camera video wireless de ultima generatie si se fala deja in oferta noastra la un pret foarte bun. Pentru ca vorbim de un produs nou, va oferim si o reducere speram noi tentanta. Camera poate fi achizitionata de aici.

Daca va doriti un system Smart Home de monitorizare a casei si nu stiti de unde sa incepeti, folositi cu incredere datele noastre de contact. Ne vom stradui sa va dam cele mai bune sfaturi, dar si sa va oferim o oferta personalizata in cazul in care achizitionati tehnologia de la oaierless.


Comment-uri

Nici o postare găsită