[Stoc epuizat. Produs indisponibil momentan]
[Stoc epuizat. Produs indisponibil momentan]
[Stoc epuizat. Produs indisponibil momentan]

Consumabile ieftine in oferta Oaierless

Pentru acasa si la birou necesarul de consumabile este constant, fapt ce poate devenin o problema pentru cei care se si ocupa de achizitionarea acestora. Avem in portofoliul Oaierless o generoasa gama de consumabile ieftine, capabile sa sustina orice tip de consum. Consumabilele pe care le oferim sunt originale, si pot fi livrate urgent. In plus, daca sunt tipuri de consumabile ce nu se regasesc in acest moment in oferta noastra, la cerere putem onora si astfel de comenzi. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati.

Abonament la consumabile, serviciu Oaierless

Pentru zonele de business ce au consumuri mari de consumabile oefrim si serviciul de abonament. Astfel, in urma estimarii consumului si realizarii unui contract de achizitii de consumabile, scapati de corvoada achizitionarii acestora, dar si, mai important, de riscul de a ramane in fara consumabilele necesare. In baza intelegerii dintre parti si a unui contract de achizitie de consumabile ieftine agreat intre parti, Oaierless va livreaza in ziua stabilita, luna de luna, consumabilele necesare activitatii afacerii dumneavoastra.

Pentru astfel de contracte oferim discount-uri suplimentare, urmand ca dvs. sa va bucurati de cele mai mici preturi la consumabilele de care aveti nevoie.

In oferta Oaierless sunt condumabile ieftine pentru toate tipurile de imprimante, cele mai comune fiind, bineinteles, imprimantele Canon, cartuse cu toner Xerox, consumabile Canon, Lexmark sau Samsung, dar si multe altele.

Permanent avem grija sa oferim consumabile cu pret mic, asa ca veti gasi in oferta noastra promotii si reduceri de preturi excelente in fiecare perioada a anului.