Cum cumpar

Pentru a cumpara produse din magazinul online oaierless.ro aveti la dispozitie oferta magazinului si posibilitatea de a plasa o comanda online, folosind butonul ”Adaugati in cos” din pagina fiecarui produs.

Preţuri

Toate preţurile Produselor sunt exprimate în LEI şi includ TVA (timbrul verde fiind inclus în preţ, dar evidenţiat separat pe factură). Preţurile indicate sunt cele aplicabile la momentul lansării Comenzii. Net Shape îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile în mod unilateral, cu excepţia acelor cazuri în care se menţionează expres altfel (ex. pe perioada unor oferte speciale sau promoţii la Produse).

Plată

Plata se poate face atât prin ordin de plată, virând banii în contul Tele Plan, RO37INGB0000999906834380, cât și prin ramburs, odată cu livrarea produsului.

Pentru plata la ramburs trebuie să fiţi prezent la livrare, indiferent de valoarea comenzii. Veţi fi informat telefonic asupra momentului la care soseşte Produsul.

Cumpărătorul poate fi supus la taxe sau plăţi în anumite condiţii (ex. deteriorarea produsului la retragere / retur). Orice astfel de plată va fi notificată şi discutată cu Cumpărătorul.