Garantie si service

Servicii post-vânzare. Garantie si Service

Produsele disponibile pe website-ul oaierless.ro beneficiază de garanţie. Perioada standard de garantie este de 2 ani, dar aceasta poate varia in functie de perioada oferita de catre importator sau producator.

Garanţia este oferită direct de către importator sau producător, după caz, astfel că Produsele vor beneficia de reparaţii şi piese originale. Termenii şi condiţiile în care este oferită garanţia pentru Produse sunt specificaţi în Certificatul de garanţie ataşat fiecărui Produs. În cazul în care Produsul comandat de către dumneavoastră nu conţine acest certificat, vă rugăm să contactaţi Tele Plan în maxim 2 zile lucrătoare de la recepţia Produsului pe adresa contact@oaierless.ro.

Conform Certificatului de garanție, garanţia nu acoperă: accesoriile și consumabilele, bateriile, pungile aspiratoarelor, componentele din plastic, fontă, sticlă și alte materiale casante sau consumabile etc.

Garanţia pentru Produse se face în baza unei reclamaţii și este valabilă numai dacă certificatul de garanție este însoțit de factura Produsului. Orice reclamaţie privind funcţionalitatea Produselor trebuie să fie însoţită de raportul de service eliberat de unitatea de service autorizată.

Înlocuirea Produselor se face conform legislaţiei în vigoare şi doar în cazul în care Produsul nu poate fi reparat. Înlocuirea se va face cu un Produs identic sau, în cazul în care Produsul înlocuit nu mai există în gama de produse comercializată de Tele Plan, el va fi înlocuit cu un Produs similar ca valoare şi caracteristici.

Garanţia nu se aplică în următoarele situaţii:

  • Nerespectarea instrucţiunilor de folosire
  • Repararea efecuată de o persoană neautorizată
  • Folosirea de piese contrafăcute
  • Folosirea neglijentă a produsului
  • Defecţiuni mecanice cauzate de o terţă persoană
  • Instalarea inadecvată a aparatului
  • Folosirea aparatului în scopuri profesionale sau comerciale.

În cazul în care aveţi nevoie de informaţii suplimentare cu referire la garanţie sau unităţile de service, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail la contact@oaierless.ro.