Incarcator TP-Link UP540, 40W cu 5 porturi USB

Tehnologia exclusiva Auto Detect & Smart Charging face ca incarcatorul USB TP-Link UP540 sa-ti ofere o viteza de incarcare de 1.65X mai rapida. Incarcatorul are compatibilitate universala, arhitectura moderna si un design circular, inovator si inteligent. Scapi de toate incarcatoarele si de stresul de a nu-l mai gasi pe cel potrivit.
Pret vechi: 165,95 lei
109,17 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 56,78 lei (34%) 34%
UP540
in stoc
+
 
Producator:
  • TP-Link

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

TP-Link UP540 reduce spatiul si timpul de incarcare

Prin incarcarea a 5 dispozitive dintr-o singura priza, eliberezi prize aditionale.

Reduce numarul de incarcatoare

Daca pleci in calatorie, ia cu tine doar un alimentator si 5 cabluri, in loc de 5 incarcatoare.

Design rotund elegant

Ofera mai mult spatiu intre porturile USB, ca tu sa iti poti conecta dispozitivele cu usurinta.

Incarca cu 65% mai rapid, economiseste timp cu pana la 40%

TP-Link UP540 incarca cu 65% mai rapid si economiseste pana la 40% mai mult timp, cu tehnologia TP-Link Smart Charging, care identifica automat dispozitivele conectate si ofera outputul maxim, impreuna cu viteza ultra rapida de incarcare 5V/2.4A. Cu tehnologia TP-Link Smart Charging, un iPhone 6s Plus se incarca complet in doar 2.4 ore, pe cand cu incarcatorul original Apple se incarca in 4.2 ore.

Optimizare pentru toate dispozitivele

Compatibilitatea este aceeasi ca la incarcatoarele originale, fiind de asemenea compatibil cu dispozitivele smart iOS, Android, Windows si majoritatea dispozitivelor care se incarca printr-un port USB, de la dispozitive cu baterii mari, precum tablete, pana la dispozitive cu materii mici, precum accesorii smart.

5 porturi flexibile

Cu tehnologia TP-Link Smart Charging technology, toate porturile USB ale lui UP540 ajusteaza automat intensitatea curentului electric necesar dispozitivelor. Aceste porturi flexibile au fost special create pentru a oferi incarcare la viteza maxima pentru dispozitive cu baterii mari, precum tablete, dar si intensitate electrica mai mica, necesara incarcarii dispozitivelor cu baterii de dimenisiuni reduse, cum ar fi accesorii smart.

Protectie completa

TP-Link UP540 foloseste cea mai recenta dotare de siguranta precum fante de racire marite si circuite integrate de calitate, care ofera dispozitivelor tale protectie la supratensiune, supracurent, supraincalzire, scurtcircuit, supraincarcare, descarcari electrostatice si supradescarcare.