Livrare

Livrarea Comenzilor

Produsele vor fi livrate Cumpărătorului prin servicii de curierat rapid. Termenul de livrare este de 2 zile lucrătoare de la confirmarea pe e-mail a comenzii Cumpărătorului, în funcție şi de destinația fiecărui colet. Programul de livrare a Produselor este de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00.

Costul transportului oricărui Produs este gratuit la orice adresă din reşedinţele de judeţ din România (pentru comenzi mai mari de 300 lei). Pentru livrări în afara reședințelor de județ se vor percepe taxe suplimentare în funcţie de numărul de kilometri distanţă între orașul-reședință de județ şi locul de destinație. Costul total al livrării va fi comunicat Cumpărătorului înainte de finalizarea Comenzii.

Livrarea nu înseamnă şi instalarea Produselor. Compania de curierat autorizată va contacta telefonic Cumpărătorul pentru a-l informa când va avea loc livrarea. În cazul în care Cumpărătorul nu este prezent la adresa de livrare, Produsele comandate pot fi acceptate de o persoană autorizată de acesta să le primească. Persoana autorizată trebuie să semneze formularul de livrare cu numele în clar, datele de identificare: CI, serie, număr. Prin semnarea formulatului de livrare se confirmă recepţia în stare bună a produselor livrate.

Toate Produsele beneficiază de asigurare pe întreaga perioadă a transportului, până în momentul livrării (costurile asigurării fiind suportate de Net Shape). Cumpărătorul va verifica integritatea coletului conținând Produsul la momentul livrării în prezența agentului curier putând face constatări cu privire la integritatea coletului (orice constatări trebuie menţionate pe documentul de livrare). Orice reclamații ulterioare privind integritatea coletului care nu au fost menționate pe documentul de recepţie a livrării nu vor fi acceptate.

Tele Plan îşi rezervă dreptul de a denunţa unilateral Contractul, în cazul în care, din motive tehnice sau motive neimputabile Tele Plan, Produsul care a făcut obiectul Comenzii nu mai este disponibil pentru livrare. În acest sens, Cumpărătorul va fi notificat în cel mai scurt timp posibil.