Modul Smart Home FIBARO Roller Shutter 2 (Releu Rulou)

FIBARO Roller Shutter 2 (FIBARO Releu Rulou 2) este un controller universal de motoare de rulouri electrice de fereastra, parasolare, storuri, jaluzele, ferestre de mansarda si porti de garaj, alimentate AC monofazic.

Pret vechi: 390,50 lei
275,00 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 115,50 lei (30%) 30%
FGR-222
in stoc
+
 
Producator:
 • Fibaro

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

 • Specificatii tehnice:
 • Tensiune de alimentare: 110-240V AC, 50/60 Hz
 • Curent nominal de sarcina: 4.2A pentru lampi si sarcini rezistive
 • 1.7A pentru motoare cu factor de putere compensat (sarcini inductive)
 • Tip motor: Faza unica, VAC
 • Tip intrerupator compatibil: electronic sau mecanic
 • Conformitate cu directivele EU: RED 2014/53/EU, RoHS 2011/65/EU
 • Temperatura de operare: 0 - 35°C
 • Pentru instalare in doze: Ø ≥ 50mm, adancime ≥ 60mm
 • Protocol radio: Z-Wave Plus
 • Frecventa radio: 868,4 MHz EU
 • Raza de functionare: pana la 50m exterior si pana la 30m interior, functie de structura cladirii
 • Consum electricitate: <0,8W
 • Putere semnal radio: pana la 1mW
 • Dimensiuni cutie (L x W x H): 42.5 x 38.25 x 20.3 mm

FIBARO Roller Shutter 2 este cel mai avansat dispozitiv de acest fel de pe piata si asigura controlul unei game largi de dispozitive, incluzand si functia de masurare a consumului de energie.

Integrarea sistemului FIBARO in draperii si jaluzele permite reducerea consumului electric aferent aparatului de aer conditionat sau incalzirii centrale. In zilele senine de iarna, cand soarele straluceste, FIBARO Roller Shutter 2 va trage jaluzelele, iar lumina puternica va ajuta incaperea sa se incalzeasca ca urmare a efectului de sera. Acelasi lucru este valabil si vara insa cu efect invers, cand jaluzelele trase opresc lumina sa intre si sa incalzeasca excesiv camera.

Releul Rulou 2 FIBARO permite pozitionarea exacta a lamelelor de la jaluzele. Pozitionarea precisa este posibila pentru motoare echipate cu intrerupatoare cu revenire sau on/off. Dispozitivul poate fi controlat wireless, prin controller-ul Z-Wave, sau prin switch keys.

Calibrare perfecta

FIBARO Releu Rulou 2 necesita calibrare pentru a functiona cu un motor electric. Mecanismul implementat de calibrare permite stabilirea foarte exacta a pozitiei ruloului.
Prin calibrare, sistemul FIBARO recunoaste pozitia exacta a ruloului, precum si daca jaluzelele sunt inchise sau deschise.


5 moduri individuale de operare

Functie de tipul de dispozitiv controlat exista cinci moduri individuale de operare care asigura functionarea corecta a oricarui rulou, parasolar, jaluzea sau usa de garaj.

Alege un mod de operare functie de tipul si functionalitatea dispozitivului. Astfel vei avea posibilitatea sa configurezi si sa controlezi dispozitivul si sa te bucuri de toate beneficiile pe care ti le ofera.

Operare manuala si de la distanta

Indiferent daca esti la job, in vacanta sau la cumparaturi, poti sa deschizi jaluzele sau sa inchizi usa de la garaj de la distanta, prin intermediul aplicatiei FIBARO de pe smartphone sau tableta. De asemenea, poti face acest lucru si de la fata locului, cu ajutorul unui intrerupator.

Combinatia perfecta

Posibilitatea avansata de asociere permite crearea unor grupuri formate din mai multe relee rulou sau orice alt dispozitiv FIBARO - priza inteligenta, dimmer-ul, releul dublu, controller-ul RGBW. Un singur click, si toate jaluzelele se vor inchide, pentru ca apoi sistemul FIBARO sa aprinda toate luminile din interior, functie de scenariul prestabilit de tine.

Monitorizare consum de energie

Functia incorporata de masurare a energiei permite monitorizarea consumului. Folosind aceasta functie, centrala FIBARO Home Center 2 te ajuta sa estimezi valoarea facturilor lunare de electricitate. Informatiile despre consum pot fi folosite si in programarea scenariilor.


Tester acoperire retea Z-Wave

LED-ul incorporat va semnaliza daca Roller Shutter 2 comunica corect cu centrala FIBARO. Tehnologia Z-Wave wireless permite comunicarea pe o raza de pana la 50 metri de la controller-ul principal. Protocolul de comunicare permite comunicarea prin alte noduri Z-Wave care functioneaza in aceeasi retea.

Produse similare