Power Bank TP-Link 10400mAh TL-PB10400

Daca esti in cautarea unui dispozitiv de incarcare ieftin si bun, oaia noastra-ti recomanda acest model. Incarci doua dispozitive simultan si te bucuri si de lumina. E un power bank cu laterna. Behehe!

Pret vechi: 153,60 lei
101,06 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 52,54 lei (34%) 34%
TL-PB10400
in stoc
+
 
Producator:
  • TP-Link

SPECIFICATII TEHNICE

Iesire:
  • DC 5V/2A și 5V/1A
Capacitate:
  • 10400mAh
Compabilitate:
  • Compatibil cu dispozitivele care au alimentare USB de 5V cum ar fi iPhone, iPad și smartphone-uri cu Android
Continut Pachet:
  • TL-PB10400 Power Bank, Cablu USB, Husă pentru transport, Manual.
Dimensiune:
  • 88.8×44.3×44.3mm
Greutate:
  • 241g
Intrare:
  • Până la 5V/2A
Lumini:
  • 4 LED-uri pentru a arăta capacitatea disponibilă a bateriei

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Power Bank TP-Link TL-PB10400: alege-l chiar astazi

Aproape oricine are in ziua de azi un telefon mobil de tip smartphone, pe care il poti folosi nu doar pentru apeluri vocale si SMS-uri, ci si pentru a naviga pe internet, pentru a verifica e-mail-ul si pentru a viziona videoclipuri pe Youtube, pentru a petrece timpul pe retelele de socializare, pentru a face poze si pentru a filma, pentru a juca variate jocuri, ca Pokemon Go sau Candy Crush. Daca iti folosesti si tu telefonul mobil pentru toate aceste activitati, stii cat de repede ti se poate descarca bateria, chiar si atunci cand incerci sa mai faci economie, mutand luminozitatea la minimum sau activand optiunea de Battery Saving. De aceea, daca vrei sa nu mai depinzi intotdeauna de o priza, solutia optima o reprezinta un power bank, care te va ajuta ori de cate ori ai nevoie.

Power bank-ul este un dispozitiv care are rolul de a-ti incarca telefonul mobil atunci cand acesta are bateria prea descarcata, prin conectarea celor doua aparate. Power bank-ul trebuie incarcat, la randul lui, atunci cand te afli acasa, tinand cont de model, la o priza sau la un laptop, de exemplu, urmand ca atunci cand esti afara si ai nevoie de baterie pentru telefonul mobil, sa cuplezi cele doua dispozitive si sa nu-ti mai faci griji pentru acest aspect.

Ce model de power bank ai putea sa alegi

Un model accesibil de power bank este acest power bank TP-Link TL-PB10400. Acesta este ideal pentru oricine care se afla in cautarea unui dispozitiv de incarcare care sa fie atat ieftin, dar si bun, un plus fiind reprezentat si de faptul ca poti sa incarci in acelasi timp cate doua dispozitive, bucurandu-te, in acelasi timp, si de lumina, fiind un model de power bank care include si o lanterna.

Acest power bank TP-Link TL-PB10400 poate fi transportat de catre oricine, oriunde, cu usurinta, deoarece nu are decat o greutate de 241 de grame si dimensiuni de 88.8 x 44.3 x 44.3 milimetri. Modelul include patru LED-uri care iti arata care este capacitatea disponibila pentru bateria ta. Capacitatea totala de care dispune acest dispozitiv este de 10.400 mAh, avand la iesire o putere de 5 V / 2 A si 5 V / A, iar, la intrare, pana la 5 V / 2 A.

Pentru a te asigura ca acest power bank TP-Link TL-PB10400 este bun pentru tine, trebuie sa te interesezi daca dispozitivele pe care vrei sa le incarci cu el sunt potrivite. Pentru a te asigura de acest lucru, trebuie sa stii ca aparatul acesta ete compatibil cu orice dispozitiv care se poate alimenta prin USB –uri de 5 V, ca in cazul smartphone – urilor care ruleaza pe sisteme de operare ca Android si iOs. De asemenea, pe langa iPhone, poti sa folosesti modelul de power bank TP-Link TL-PB10400 si pentru a-ti incarca iPad-l.

Pachetul include atat modelul de power bank TP-Link TL-PB10400, cat si un manual de utilizare, o husa pentru transport si un cablu USB, toate acestea la un pret foarte accesibil.