Power Bank TP-Link 6700mAh Ultra-compact TL-PBG6700

Toata lumea alearga dupa ultra compacte. Un power Bank surprinzator, micut ca si dimensiuni, dar extrem de puuternic. Asigura incarcare si reincarcare rapida si functioneaza la aproape orice device. Cu siguranta si la al tau!

Pret vechi: 135,00 lei
81,40 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 53,60 lei (40%) 40%
TL-PBG6700
in stoc
+
Producator:
  • TP-Link

SPECIFICATII TEHNICE

Iesire:
  • DC 5V/2.4A
Capacitate:
  • 6700mAh
Compabilitate:
  • Cu dispozitivele inteligente care rulează iOS, Android, Windows dar și cu majoritatea echipamentelor alimentate prin USB
Continut Pachet:
  • Power Bank ultra-compact 6700mAh Seria Vivid TL-PBG6700 Cablu Micro USB Ghid de Utilizare
Dimensiune:
  • 44.9 x 24.9 x 97.0 mm
Greutate:
  • 140g
Intrare:
  • DC 5V/2.4A

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Power Bank TP-Link Ultra-compact TL-PBG6700: recomandat pentru tine

Astazi, aproape oricine detine un smartphone, care este folosit nu doar pentru convorbiri telefonice si mesaje, dar si pentru a ne conecta la internet, pentru a intra pe e-mail, pentru a citi e-books, pentru a citi stirile, pentru a filma si pentru a fotografia, pentru a juca diferite jocuri – cu alte cuvinte, pentru a realiza o multime de activitati si pentru a inlocui alte dispozitive, atunci cand acestea nu ne sunt la indemana. Toate aceste activitati ii consuma din baterie, ceea ce inseamna ca telefonul trebuie incarcat zilnic, lucru pentru care trebuie sa fim, de cele mai multe ori, acasa. Problemele apar atunci cand nu ai terminat de rezolvat treburile pentru care erai plecat in oras sau te afli intr-o calatorie si nu ai la dispozitie nicio priza.

Pentru a rezolva problema aceasta, poti sa folosesti un power bank, ca acest Power Bank TP-Link Ultra-Compact TL-PBG6700. Ca power bank, acesta are rolul de a-ti prelungi durata de viata a bateriei cu fiecare incarcare, putand sa-ti incarci telefonul mobil de cateva ori si fara sa conteze unde esti, acest lucru fiind posibil fie ca te afli pe varf de munte sau calatoresti cu trenul. Capacitatile si dimensiunile unui power bank difera de la model la model, de aceea, daca iti doresti unul cu un design modern, cu o putere destul de mare si cu un pret accesibil, poti sa iei in considerare modelul de Power Bank TP-Link Ultra – Compact TL-PBG6700.

De ce sa alegi acest Power Bank TP-Link Ultra-Compact TL-PBG6700

Acesta este un dispozitiv cu dimensiuni reduse, dar care are o putere surprinzator de ridicata, pentru acestea, asigurandu-ti ori de cate ori ai nevoie o reincarcare buna si rapida, prezentand un nivel de compatibilitate ridicat, putand sa folosesti mai multe aparate pentru a le incarca la acest power bank.

Modelul de Power Bank TP-Link Ultra-Compact TL-PBG6700 are dimensiuni de 44.9 x 24.9 x 97.0 milimetri, cu o greutate de 140 de grame. Astfel, acesta este foarte usor de transportat si de depozitat in bagaj sau chiar in buzunar, deoarece nu iti va crea niciun disconfort si nici nu iti va ingreuna bagajul.

Aparatul are o capacitate mare, de 6.700 mAh si o iesire de DC 5 V / 2.4 A. La intare, gadgetul dispune de aceleasi valoare, de 5 V si 2.4 A. Compatibilitatea se face cu o serie intreaga de dispozitive inteligente, precum cele care ruleaza folosind sisteme de operare ca Android, iOS si Windows, dar si cu foarte multe tipuri de echipamente care se alimenteaza prin USB. Acest model de power bank are unul dintre cele mai mari nivele de compatibilitate cu alte dispozitive, mai ales ca multe aparate similare nu au compatibillitate decat cu aparatele care ruleaza pe Android si iOS, fara cele care ruleaza pe sistemul de operare Windows ori cu alte tipuri de dispozitive care sunt alimentate prin USB.

Astfel, daca iti doresti un dispozitiv de calitate, poti incerca fara frica acest model de Power Bank TP-Link Ultra – Compact TL-PBG6700, care iti va fi alaturi mereu.