Priza inteligenta FIBARO (type F, Schuko)

Priza inteligenta FIBARO este un dispozitiv de tip plug & play cu functie de masurare a consumului de energie si avertizare in caz de suprasarcina, controlabil de la distanta. Poate fi folosita oriunde este nevoie de controlul dispozitivelor electrice (televizor, cafetiera, fier de calcat, veioza, proiector) de pana la 2500W.

Pret vechi: 423,16 lei
298,00 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 125,16 lei (30%) 30%
FGWPF-102 ZW5
in stoc
+
 
Producator:
 • Fibaro

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Specificatii tehnice:

 • Tensiune de alimentare: 230V AC, 50/60Hz
 • Sarcina maxima: 2,500W
 • Consum: pana la 1.6W
 • Inel LED: 16 milioane de culori ce indica consumul de energie al aparatului
 • Monitorizare energie: consum curent (W) si consum acumulat (kWh)
 • Tester raza de actiune: indica puterea, gradul de acoperire si de rutare in orice punct din reteaua Z-Wave
 • Alerta de supra-sarcina: indica daca consumul de energie depaseste nivelul prestabilit
 • Buton de tip Push: includere si excludere la reteaua Z-Wave
 • In conformitate cu standardele UE: RED 2014/53/EU, RoHS 2011/65/EU
 • Limita temperatura circuit: 105°C
 • Temperatura de operare: 0 - 40°C
 • Protectie termica circuit: 115°C – Ta (temperatura ambientala)
 • Se foloseste cu tipul F de priza (Schuko)
 • Putere semnal radio: 1mW
 • Protocol radio: Z-Wave, Z-Wave Plus (firmware 3.2 sau peste)


Un dispozitiv sofisticat

Priza FIBARO este un dispozitiv inteligent, plug & play, extrem de sofisticat si controlabil de la distanta. Practic, este cea mai mica priza de acest fel din lume. Pentru a masura consumul de energie foloseste un inel LED din cristal ce afiseaza consumul curent prin schimbarea culorii luminii.

Extrem de compacta

Priza inteligenta FIBARO este cea mai mica priza de acest fel din lume. Designul sau modern se potriveste oricarui proiect de amenajari interioare, iar suprafata sa neteda si inelul din cristal impresioneaza de la prima vedere.

Ultra Plug & Play

Priza FIBARO nu necesita instalare. Este suficient sa o scoateti din cutie, sa o introduceti intr-o priza si sa conectati mai departe orice alt dispozitiv electric. Interfata este extrem de usor de folosit.

Excelenta in design

Fiecare componenta a fost creata cu precizie maxima si testata in conditii extreme, fara niciun compromis. Este mai mult decat un simplu dispozitiv de masurare a consumului de energie, este o adevarata realizare in inginerie. Priza inteligenta FIBARO poate fi controlata folosind butonul de pe carcasa sau orice controler compatibil Z-Wave.

Monitorizare energie in timp real

Verifica consumul de energie din casa cu ajutorul FIBARO Home Center 2.

Gaseste dispozitivele care consuma cel mai mult.

Siguranta copiilor

Dispozitivul este echipat cu un capac special pentru siguranta, fiind util mai ales in cazul copiilor, a caror curiozitate este intotdeauna nelimitata.

Raport dispozitive defecte

Cea mai sigura priza de perete din lume pentru ca nu permite includerea dispozitivelor defecte sau avariate, protejand astfel intregul circuit electric. Poate de asemenea sa raporteze cand un dispozitiv nu functioneaza, pentru a actiona in consecinta.

Consum sub control

Priza FIBARO iti permite sa controlezi cantitatea de energie electrica consumata. Schimbarile de culoare ale inelului LED te informeaza in privinta sarcinii curente a dispozitivului conectat. In plus, senzorul de temperatura incorporat te anunta daca temperatura trece de 55°C. In aceasta situatie priza va palpai, colorandu-se in mov.

Tester acoperire retea incorporat

Priza inteligenta FIBARO prezinta o optiune unica de testare a acoperirii retelei Z-Wave. Vei vedea rapid statusul conectivitatii, apasand butonul de pe capacul carcasei cateva secunde. Lumina LED-ului te informeaza ca priza este in modul de test. Vezi acoperirea retelei in functie de culoare.

Babysitter

Respectarea regulilor si a unui program clar este extrem de importanta cand vine vorba de cei mici. FIBARO te poate ajuta in aceasta privinta. Conecteaza priza de perete la consola de jocuri sau televizor si poti limita de la distanta timpul in care copiii sa foloseasca aceste dispozitive.


Update wireless

Poti sa faci upgrade wireless alegand optiunea din FIBARO Home Center 2, de fiecare data cand este disponibil un nou firmware. Nu trebuie sa o conectezi la calculator. Doar apasa butonul de update si bucura-te de timpul tau liber.


Lampa de veghe

LED din inelul de cristal creeaza o lumina placuta si poate lua cu usurinta locul unei lampi de veghe. Poate fi lasata pornita in permanenta sau poate fi activata atunci cand este nevoie cu ajutorul unui buton din exterior. Perfecta pentru somnul celor mici!