Priza inteligenta PANASONIC KKX-HNA101FXW

Priza inteligenta wireless PANASONIC KKX-HNA101FXW suporta pana la 2400W, poate fi controlata prin aplicatie sau poate fi declansata de un senzor in caz de suprasarcina electrica.
[Stoc epuizat. Produs indisponibil momentan]
KX-HNA101FXW
Momentan Indisponibil
 
Producator:
  • Panasonic

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Fisa inteligenta Panasonic introduce un nivel nou si uimitor de control asupra dispozitivelor instalate in locuinta dvs.

Cu ajutorul prizei inteligente Panasonic, puteti utiliza telefonul inteligent pentru a control dispozitivele electrice din locuinta dvs., indiferent unde va aflati.

Doriti sa porniti fierbatorul de apa chiar inainte de a va ridica din pat? Nicio problema. Doriti sa porniti un calorifer inainte de a ajunge acasa? Se rezolva. Doriti sa aprindeti lumina in timp ce sunteti plecat, pentru a descuraja intrusii? Nu trebuie decat sa alegeti optiunea in aplicatie si ati terminat.

Modul de vacanta al prizei inteligente va permite sa configurati un orar de pornire/oprire pentru orice dispozitiv atasat la fisa inteligenta. Aceasta inseamna ca puteti lasa impresia ca a ramas cineva acasa, de exemplu, prin aprinderea si stingerea luminilor, chiar daca, de fapt, dvs. va bronzati pe o plaja la celalalt capat al lumii.

Dimensiuni (W x D x H): 64 mm x 59 mm x 114mm, greutate:175 g