Priza Inteligenta Wi-Fi cu Monitorizarea Energiei TP-Link HS110

TP-Link HS110 este o priza inteligenta ce poate fi comandata de la distanta. Face chestii importante in locul tau, mai mult te si ajuta atunci cand esti, de exemplu, plecat in vacanta. O poti seta sa aprinda / inchida anumite aparate electrice la ore aleatorii, astfel incat sa lasi senzatia ca este cineva in casa. O priza care are deja priza la public :)

Pret vechi: 242,29 lei
167,10 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 75,19 lei (31%) 31%
HS110
in stoc
+
Producator:
  • TP-Link

CARACTERISTICI WIRELESS

Frecventa:
  • 2.4GHz, 1T1R

ALTELE

Cerinte de Sistem :
  • Android 4.1 sau mai nou, iOS 8 sau mai nou
Certificari:
  • RoHS, EAC, CE
Continut Pachet :
  • Ghid de instalare rapidă
  • Priză Inteligentă HS110
Dimensiuni Cutie (lxLxH):
  • 90 x 88 x 144 mm

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Priza inteligenta Wi-Fi cu monitorizarea energiei TP-Link HS110: o alegere buna

Din ce in ce mai mai multe persoane sustin faptul ca o viata implinita este cea bazata pe un stil de viata confortabil. Implicit, acest lucru inseamna o locuinta moderna, echipata cu tot felul de dispozitive si aparate electrocasnice care sa va faca viata mai usoara. Astfel, dupa o zi obositoare, plina de task-uri solicitante la serviciu, cel mai bun remediu este sa va retrageti intr-un loc in care va puteti bucura de liniste si de un pahar de vin sau o cana mare de ceai. Cel mai probabil acest loc ce pare aproape magic este „acasa”, acolo undeti beneficiati de tot confortul de care aveti nevoie. Si apropo de acest lucru. Ati auzit care este ultima inovatie in materie de dotari pentru o locuinta smart? O priza si mai smart, de tipul celei cu functie de monitorizarea a energiei, de la TP-Link HS110. Mai jos gasiti cateva aspecte interesante privind acest model.

Ce trebuie sa luati in calcul privind priza inteligenta Wi-Fi cu monitorizarea energiei TP-Link HS110?

In primul rand, asa cum va puteti da seama din denumirea acestui produs, el vine cu atributul deosebit de important de a monitoriza energia. Acest lucru inseamna ca va poate ajuta sa va transformati intr-o persoana mult mai chibzuita, care isi organizeaza bugetul de asa natura incat sa poata face economii. De foarte multe ori, dispozitivele pe care le subestimati precum aspiratoarele sau chiar unele acumulatoare, pot consuma mai mult decat va inchipuiti atunci cand le lasati in priza.

In al doilea rand, aceasta priza vine cu atributul de a putea fi comandata cu usurinta de la distanta, oricand doriti. Suna bizar? Nu are de ce, pentru ca o sa va explicam imediat in ce consta performanta acestui dispozitiv Mai precis, aceasta se dovedeste cu adevarat de folos atunci cand plecati in vacanta. Astfel, o metoda destul de eficienta pentru a va feri de hoti este de a aprinde lumina sau televizorul, din cand in cand, lasand impresia ca este cineva acasa. Insa, nu va puteti permite sa lasati aceste dispozitive, deoarece ele ar consuma foarte mult. Drept urmare, tot ce trebuie sa faceti este sa lasati dispozitive precum veioza sau televizorul conectate la priza si sa le aprindeti din cand in cand, atunci cand sunteti plecati in vacanta.

In al treilea rand, aceasta priza va face sa uitati de grijile legate de faptul ca nu ati deconectat unul dintre dispozitivele dumneavoastra, riscand ca acestea sa dea foc locuintei. Unul dintre cele mai comune cazuri este cel legat de fierul de calcat. De cele mai multe ori, oamenii isi calca hainele inainte de a pleca la serviciu, ceea ii face sa se grabeasca foarte tare. Insa, daca fierul este conectat la priza inteligenta, puteti verfica printr-o aplicatie daca l-ati deconectat sau nu.

In ceea ce priveste pretul care a fost stabilit pentru acest model, se poate spune ca acesta este unul pe masura dotarilor acestei prize. Nu este un pret mare, avand in vedere siguranta pe care o ofera acest dispozitiv persoanelor moderne si ocupate.