Range Extender ASUS RP-N12, N300 WALL-P

Wireless Range Extender Asus, N300, 2 antene externe, wall plug, multi- function, 1 port 10/100Mbps, Access Point / Range Extender / Access point/Media Bridge Mode, Signal indicator. One-touch LED light., 3.5mm audio output (internet Radio function), v.A
Pret vechi: 211,00 lei
115,74 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 95,26 lei (45%) 45%
RP-N12
in stoc
+
 

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Range Extender ASUS RP-N12: fa alegerea cea mai buna

In prezent, cele mai multe persoane, fie ca este vorba de casa lor ori de biroul la care lucreaza, utilizeaza un router wireless, deoarece acesta iti permite sa conectezi mai multe gadgeturi la Internet (smartphone, laptop, tableta) direct, fara sa mai fie nevoie sa folosesti un cablu pentru toate acestea in parte. O problema cu care se confrunta lumea, in cazul in care se afla intr-un spatiu mai mare, insa, este faptul ca si routerul prezinta o serie de limite, ceea ce inseamna ca daca te afli prea departe de el, nu te vei mai putea bucura de un semnal foarte bun ori chiar deloc de un semnal.

Ca sa eviti astfel de situatii, poti sa iti cumperi un range extender, care face exact ceea ce ii spune numele – extinde raza retelei, suficient incat toata lumea din casa ori birou sa se poata conecta la Internet. Un model care se face remarcat este acest range extender ASUS RP – N12. Produsul se remarca, initial, prin designul sau ultra – modern, avand forma unei cutiute cu un look placut, in nuante de gri si alb. Pe lateralele sale se afla doua antene foarte mari. In partea stanga inferioara a aparatului se afla trecut numele companiei producatoare, ASUS.

De ce sa alegi modelul de range extender ASUS RP-N12

Modelul de range extender ASUS RP-N12 include doua anterne externe, deja precizate, care prind semnalul de la retea si il transmit mai departe, facand astfel ca puterea sa sa fie mai mare. Modelul este de tip Wall Plug, deci, daca iti doresti, poti sa-l instalezi pe un perete, daca iti este mai comod astfel. Oricum, aparatul are dimensiuni mici, deci, poti sa-l asezi oriunde iti doresti, deoarece nu va sari foarte mult in evidenta si nici nu te va incomoda, catusi de putin. Modelul este unul de tip multi – functional.

Acest range extender ASUS RP-N12 are un port de tip 10 / 100 Mbps si un Acces Point / Range Extender / Access Point / Media Bridge Mode. Mai trebuie mentionat faptul ca acest range extender ASUS RP-N12 include un indicator de semnal, care te anunta care este puterea semnalului.

Acel indicator este ultra – modern si el, utilizand lumina de tip LED One – Touch, ceea ce ii ofera modernitate, datorita faptului ca acest tip de tehnologie este unul foarte nou si apreciat la ora actuala. De asemenea, aparatul are un audio output de 3.5 milimetri, care se foloseste ca functie pentru Internetul radio, dar si v. A.

Un alt aspect care se remarca la acest range extender ASUS RP-N12 este pretul sau, deosebit de mic, pentru calitatea si designul pe care le ofera, pentru ca alte aparate cu aceleasi functii au preturi mult mai mari. De aceea, daca nu vrei sa cheltuiesti bani mai multi decat ar fi nevoie, poti sa iti cumperi modelul de range extender ASUS RP-N12, fie ca il vei folosi in casa ori in birou si te vei putea bucura de semnalul de Internet oriunde te-ai afla.