Range Extender D-Link DAP-1330, N300

Wireless Range Extender D-Link, N300, 2 antene externe, 2.4GHz, suporta aplicatiile iOS/ Android
Pret vechi: 247,00 lei
146,51 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 100,49 lei (41%) 41%
DAP-1330
in stoc
+
 

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Range Extender D-Link DAP-1330: conecteaza-ti toata casa

Problema pe care o prezinta routerele se refera la faptul ca acestea acopera o anumita arie si, daca vrei sa ai un semnal puternic, trebuie sa te afli aproape de acest aparat. Spre exemplu, daca te afli in apropiere de router, poti sa descarci date cu 150 Mbps, de exemplu, in timp ce, daca te afli la o distanta prea mare de acesta, nu vei ajunge la o putere mai mare de 5 – 10 Mbps. Ca urmare, un range extender iti va fi de folos, deoarece iti va extinde semnalul in toate casa, in cazul in care acesta nu e satisfacator.

Ce model de range extender sa alegi pentru casa ta

Un astfel de aparat se conecteaza la router pe reteaua wireless si iti genereaza o alta retea in zona in care acestea au fost montate, ceea ce mareste activitatea pe care o are routerul. De cele mai multe ori, range extenderele sunt compatibile cu orice fel de model de router, deci, poti sa il cumperi chiar si daca este o marca diferita. De exemplu, daca iti cumperi un range extender D-Link DAP-1330, poti sa il folosesti fara probleme cu un router, pentru ca nu vor exista probleme de compatibilitate.

Acest range extender D-Link DAP-1330 are dimensiuni reduse, deci, poate fi amplasat oriunde, chiar ascuns, fara sa ocupe mult loc ori sa atraga atentie asupra sa. Acesta are culoarea alba si dispune de doua antene externe, care fac puterea semnalului sa fie mai mare.

Modelul de range extender D-Link DAP-1330 are o putere de 2.4 GHz si poate sa lucreze cu aplicatiile care ruleaza pe sistemele de operare Android si iOS. Astfel, nu vei avea probleme de conexiune si vei putea sa te bucuri de puterea semnalului de Internet din orice parte a casei te vei afla.

Astfel, utilizand un model ca a acest range extender D-Link DAP-1330, vei putea sa te bucuri de o viteza mare pentru orice vei vrea, fie ca e vorba de vizionarea de videoclipuri pe YouTube, de jocuri online sau de descarcarea datelor de care ai nevoie. Produsul iti ofera o viteza puternica wireless in toate camerele casei tale. In cazul in care locuiesti la o casa cu etaj, de exemplu, un astfel de produs reprezinta cea mai buna solutie pe care o poti aplica pentru a te bucura de puterea semnalului de la Internet in toate incaperile, fara sa mai existe probleme de conexiune.

Acest model de range extender D-Link DAP-1330 nu are un pret foarte mare, din contra, fiind chiar foarte accesibil. Mai mult, in prezent, il poti gasi la reducere in unele magazine online, deci, ai ocazia sa il cumperi la un pret mult mai mic decat ai fi facut-o pana acum, ceea ce este in folosul tau, pentru ca nu vei mai investi o suma prea mare de bani intr-un produs de acest gen, mai ales ca acest range extender D-Link DAP-1330 este unul de calitate.