Range Extender D-Link DAP-1620, AC1200, Dual Band WALL-P

Wireless Range Extender D-Link, DAP-1620, AC1200 (300/867Mbps), 2 antene externe pliabile, 1xLAN Gigabit
Pret vechi: 456,00 lei
276,94 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 179,06 lei (39%) 39%
DAP-1620
in stoc
+
 

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Range extender D-Link DAP-1620: puterea semnalului de la D-Link

In ziua de azi, cei mai multi oameni, pentru a se conecta la Internet, folosesc un router wireless, ceea ce, in cele mai multe cazuri, este suficient. Totusi, in cazul in care apartamentul, casa ori cladirea comerciala in care folosesti acel router au dimensiuni foarte mari si nu te poti bucura de puterea completa a semnalului de Internet in toata cladirea, poti sa rezolvi usor problema achizitionand un model de range extender, care are rolul foarte util de a extinde puterea semnalului catre o zona cat mai mare, suficienta incat sa ajunga pana la tine. Instalarea sa se face usor si nici configurarea nu-ti va da batai de cap.

Tinand cont de tipologia lor, aceste aparate se pot imparti intre cele care au o singura banda si cele care au doua benzi de frecventa. Primul tip, denumit single band, pot sa acopere o suprafata destul de mare si se pot conecta la variate tipuri de routere, insa nu pot suporta viteze foarte mari de transfer. In schimb, un model dual band, adica un model cu doua benzi, lucreaza cu 2.4 GHz sau 5 GHz, una pentru a primi semnalul de la router si cealalta pentru a-l transmite mai departe, facand traficul de date sa fie mai putin aglomerat. Un astfel de aparat este si modelul de range extender D-Link DAP-1620.

De ce sa alegi modelul de range extender D-Link DAP-1620

Acest model de range extender D-Link DAP-1620 are, in primul rand, un design ultra-elegant, facandu-l usor de integrat in orice incapere si, avand dimensiuni foarte mici, poti sa te bucuri de avantajele sale chiar si fiind ascuns intr-un colt de incapere, fara sa atraga foarte mult atentia asupra sa. Aparatul are culoarea alba, cu exceptia lateralelor, care sunt gri si a unor elemente, ca becurile verzi care te anunta de gradul de conectivitate al produsului etc. In partea inferioara a produsului se afla trecut numele companiei producatoare, D-Link, ceea ce iti ofera o garantie pentru calitatea aparatului.

Modelul de range extender D-Link DAP-1620 nu este doar Dual Band, putand sa aiba viteze de tip AC 1200 de pana la 300 / 867 Mbps si dispune de un LAN Gigabit. Aparatul are doua antene externe pliabile, ceea ce le ofera un grad mai mare de protectie, fiind mult mai greu de rupt, atins etc. Astfel, poti sa te bucuri de acest produs in continuare, fara sa tr temi ca se va rupe.

De asemenea, achizitionarea acestui range extender D-Link DAP-1620 se face destul de usor, pentru ca nu mai trebuie sa cheltuiesti la fel de multi bani pentru achizitionarea sa ca pentru alte modele, acesta fiind disponibil la un pret destul de accesibil, mai ales tinand cont de raportul calitate – pret, care este un lucru pe care oricine trebuie sa-l analizeze atunci cand trebuie sa-si cumperi un nou gadget. De aceea, modelul de range extender D-Link DAP-1620 este cel mai potrivit pentru tine.