Range Extender Universal Wi-Fi TP-Link TL-WA850RE, 300Mbps

Range Extender Universal Wi-Fi TP-Link TL-WA850RE creste semnalul wireless in zonele fara semnal sau in zonele greu accesibile cu ajutorul cablului. Dimensiunea sa miniaturala si posibitatea de a fi montat pe perete il fac foarte usor si flexibil de implementat.

Pret vechi: 145,00 lei
80,74 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 64,26 lei (44%) 44%
TL-WA850RE
in stoc
+
Producator:
  • TP-Link

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Range Extender Universal Wi-Fi 300Mbps Tp-Link TL-WA850RE

Dupa cum ii spune si numele, dispozitivul Range Extender TP-Link TL-WA850RE are menirea de a amplifica semnalul wireless in zonele in care acesta ajunge mai greu sau cablarea este aproape imposibila. Acest lucru se poate face printr-o simpla apasare de buton, in vreme ce portul Ethernet disponibil pe partea din spate ii permite sa lucreze asemenea unui adaptor pentru celelalte dispozitive din casa, conectate la retea prin sistemul clasic, prin cablu.

Totodata, dispozitivul este redus ca dimensiuni, ceea ce il face usor de conectat la orice priza de perete sau prelungitor.

Functionalitate in miniatura

Cu dimensiuni care nu le depasesc pe cele ale unui bec clasic cu incandescenta, range extenderul TP-Link TL-WA850RE vine cu un design pe cat de miniatural, pe atat de eficient. Astfel, acesta masoara doar 110.0 x 65.8 x 75.2 mm, dispozitivul de culoare alba fiind prevazut pe partea frontala cu un buton multifunctional, luminat pe baza de LED. Astfel, acesta prezinta prin apasari succesive functiile RE (Range Extender), alimentarea sau conexiunile wireless si Ethernet, in vreme ce alaturi avem afisat simbolul grafic pentru nivelul semnalului. Pe partea din spate, gasim adaptorul pentru conectarea la priza, sub forma unui stecker care face corp comun cu dispozitivul, fara a mai fi nevoie de cabluri de alimentare. La baza, TL-WA850RE este echipat cu un singur port Ethernet (RJ 45), alaturi de care avem butonul de reset. Cu niste dimensiuni de invidiat si un design compact si placut, aparatul poate fi montat extrem de usor la orice priza de perete, fiind o prezenta discreta in camera, dar care asigura functionalitate dispozitivelor conectate la retea.

Semnal internet in toata casa, fara fir

Cu un consum de doar 3 W si doua antene wireless incorporate, dispozitivul TP-Link TL-WA850RE functioneaza sub standardele IEEE 802.11n, IEEE 802.11g si IEEE 802.11b. Sistemul inovativ permite extinderea retelei wireless catre dispozitivele conectate din casa ori cladirea de birouri prin simpla apasare a butonului albastru de pe panoul frontal. La modul practic, extinderea retelei pentru utilizatorii din raza de actiune a dispozitivului se poate face extrem de simplu, prin activarea butonului WPS de pe router. Odata securizata reteaua, apasam si butonul albastru RE aferent functiei Range Extender, de pe TP-Link TL-WA850RE. Toate acestea fara a mai necesita conexiune prin fir. O alta inovatie caracteristica dispozitivului TL-WA850RE consta in capacitatea acestuia de a memora retelele wireless la care a fost deja conectat. Astfel, nu mai este nevoie de setari suplimentare la schimbarea routerului sau la deconectarea totala de la retea. Nu in ultimul rand, trebuie mentionata functia de adaptor wireless a lui TP-Link TL-WA850RE, care poate fi conectat la consolele de jocuri, televizoare smart sau aparate Blu-ray fara nici un fel de alte fire si cabluri. Mai mentionam ca dispozitivul range extender ofera viteze de pana la 300 Mbps, ceea ce il recomanda pentru aplicatii de complexitate medie, precum jocuri online, streaming live sau convorbiri telefonice.

Semnal la calitate maxima, fara fir

Prin designul sau minimalist si functiile oferite, range extender TP-Link TL-WA850RE este un dispozitiv ideal pentru spatiile mici, in care cablarea sau extinderea semnalului ar fi aproape imposibila. Viteza relativ buna si pretul accesibil il recomanda pentru a oferi distractie si mobilitate pentru toti membrii familiei.