Range Extender Universal Wi-Fi TP-Link TL-WA860RE, 300Mbps cu AC Passthrough

Cu ajutorul Range Extender Universal Wi-Fi TP-Link TL-WA860RE puteti creste semnalul wireless in zonele fara semnal sau in zonele greu accesibile. Are 2 antene externe fixe care ofera acoperire WiFi excelentă si fiabilitate.

Pret vechi: 195,00 lei
113,74 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 81,26 lei (42%) 42%
TL-WA860RE
in stoc
+
 
Producator:
  • TP-Link

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Depaseste-ti limitele, cu Passthrough TP-Link TL-WA860RE

Dispozitivul TP-Link TL-WA860RE este conceput pentru imbunatatirea semnalului wireless deja existent si a extinde aria de acoperire a acestuia, acolo unde avem nevoie. Range Extender-ul are o viteza de transfer al datelor de 300 Mbps, ceea ce il face potrivit pentru descarcarea de fisiere ori aplicatii consumatoare de resurse mai mari, precum streaming video online. In plus, dimensiunile sale mici il fac usor de montat oriunde in incapere, la orice priza de perete, incadrandu-se perfect in orice tip de amenajare ambientala. Aria de acoperire a semnalului Wi-Fi se poate extinde la o simpla apasare de buton, in vreme ce antenele laterale reglabile ii asigura o distributie uniforma a semnalului catre dispozitivele mobile conectate.

Priza suplimentara, pentru eficienta maxima

Range Extender-ul TP-Link TL-WA860RE nu se dezminte atunci cand vine vorba de miniaturizare, comparandu-se din acest punct de vedere cu celelalte modele din gama sa. Astfel, la dimensiuni de doar 110.0 x 65.8 x 75.2 mm, acesta poate fi amplasat oriunde in camera, in orice priza ori prelungitor electric. Acesta este dotat cu doua antene fixe, nedetasabile, iar carcasa de culoare alba este prevazuta cu grile de aerisire pe partile laterale. Pe partea frontala gasim trei leduri de stare de culoare verde, care ne indica alimentarea, conectivitatea si puterea semnalului, dispozitivul alimentandu-se direct la priza prin stecherul incorporat pe partea din spate. TP-Link TL-WA860RE vine insa si cu o inovatie, care ii completeaza si numele - Passthrough, prin posibilitatea conectarii unui alt stecher electric in locasul tip priza suplimentara prevazut in partea din fata. Astfel, producatorii s-au gandit ca, odata ce acesta ocupa o priza de perete, aceasta sa poata fi folosita si de un alt dispozitiv. Pe partea din spate, range extender-ul este prevazut cu un port ethernet 10/100 Mbps (RJ45), alaturi de care gasim butoanele Range Extender (RE) si Reset. Cu un consum de aproximativ 3 W, acesta poate fi considerat mai mult decat economic, functionarea indelungata neavand un impact asupra facturii la utilitati.

Wi-Fi oriunde, la o simpla apasare de buton

Cele doua antene ale range extender-ului TP-Link TL-WA860RE permit comunicarea cu usurinta cu alte dispozitive compatibile aflate in apropiere. Astfel, la o simpla apasare a butonului RE si a celui WPS de pe router, avem parte atat de extinderea retelei spre zonele in care nu avem acoperire, precum si de securizarea acesteia fata de restul utilizatorilor. La fel ca si modelele precedente din gama, TP-Link TL-WA860RE are capacitatea de a memora dispozitivele la care a fost conectat, chiar si dupa schimbarea locului de amplasare. In schimb, priza suplimentara din dotare face ca priza principala din perete sa poata fi folosita fara probleme si de alte echipamente casnice sau de posibilitatea conectarii unui prelungitor. In ceea ce priveste viteza, mentionam ca TL-WA860RE poate asigura conexiuni stabile in Wi-Fi de 300 Mbps, ceea ce il face compatibil cu aplicatiile de tip streaming video in format HD sau convorbiri video-telefonice. Nu in ultimul rand, portul ethernet de pe partea din spate a micului aparat ii asigura acestuia flexibilitate maxima, cata vreme poate functiona ca adaptor wireless pentru alte dispozitive din aria de acoperire, precum console de jocuri sau aparate Blu-ray.

Mai mult decat compact

Aspectul miniatural si viteza de lucru fac din range extender TP-Link TL-WA860RE un dispozitiv capabil sa ofere atat usurinta in instalare, cat si transfer rapid al datelor. In plus, prezenta prizei suplimentare ii ofera acestuia un plus de flexibilitate, cata vreme cream posibilitatea conectarii la reteaua electrica si a altor dispozitive electrocasnice.