Range Extender Wi-Fi cu Touchscreen TP-Link RE590T, AC1900

Range Extender Wi-Fi cu Touchscreen TP-Link RE590T extinde reteaua cu o rata de succes de 100%. Extinde acoperirea oricarui router Wi-Fi sau access point wireless. Utilizeaza ecranul tactil de 4.3'' pentru a gestiona reteaua extinsa, fara a fi nevoie de alte dispozitive. Extinde acoperirea Wi-FI cu pana la 1000 metri patrati. Streaming video 4K si jocuri online fara lag in banda de 2.4GHz si 5GHz.

Pret vechi: 1.036,00 lei
529,81 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 506,19 lei (49%) 49%
RE590T
in stoc
+
 
Producator:
  • TP-Link

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Tehnologie la degetul mic, prin Range Extender-ul TP-Link RE590T

TP-Link RE590T este imposibil sa treaca neobservat in orice incapere, datorita designului sau elegant, completat insa de functiile si tehnologiile implementate, care ii asigura performante deosebite. Ecranul tactil asigura acces usor si direct, fara a mai fi nevoie de conectarea la alte dispozitive de control, precum smartphone sau tableta, in timp ce antenele sale puternice functioneaza ca amplificatoare de semnal de mare putere, asigurand o distributie eficienta a acestuia in toata aria de acoperire. In plus, RE590T vine cu viteze de transfer al datelor de pana la 1900 Mbps, ceea ce il face ideal atat pentru aplicatii mai simple, cat si pentru streaming video online sau descarcarea de fisiere de mari dimensiuni.

Ecran tactil, pentru control direct

Ca design, Range Extender-ul TP-Link RE590T surprinde inca din primul moment in care il observi. Astfel, daca unele dispozitive sunt de dorit ca o prezenta cat mai discreta, eventual sa fie mascate pe un colt de birou ori montate pe perete, in cazul lui RE590T lucrurile stau exact invers. Designul sau asemanator unui vas ceramic oriental, cu model in plasa in nuante gri peste carcasa neagra, il fac un punct de atractie in orice incapere. Cele trei antene din partea din spate ii asigura un aer distins, in vreme ce ecranul tactil cu iconite intens colorate iese in evidenta intr-un mod cat se poate de placut. La dimensiuni de 284 x 157 x 52 mm dispozitivul beneficiaza de stabilitate maxima, in vreme ce ecranul de 4.3 inch suporta rezolutii de 128 ppi, suficient insa pentru a vizualiza cat se poate de bine functiile aferente simbolurilor afisate. Dincolo de aspectul vizual, dispozitivul ofera si functionalitate maxima, prin cele patru porturi Ethernet Gigabite amplasate pe partea din spate, cu ajutorul carora beneficiem de viteze sporite la conexiunea prin fir, de cateva ori mai mari decat pe ale echipamente. Tot aici vom gasi butoanele pentru pornit/oprit si Reset, alaturi de mufa de alimentare la retea, prin adaptorul de 12V.

Viteza sporita si control de la distanta

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, TP-Link RE590T se distinge prin puterea oferita la transferul de date, care ofera viteze de 600 Mbps in fecventa de 2.4 GHz si de pana la 1300 Mbps in cea de 5 GHz. Cele trei antene detasabile functioneaza ele insele ca amplificatoare de semnal, tehnologia Beamforming permitand concentrarea acestuia cu prioritate spre dispozitivele aflate in proximitate si care au nevoie de aplicatii de mai mare complexitate. Range Extender-ul TP-Link RE590T vine echipat cu un procesor dual core Broadcom ce atinge frecventa de 1GHz, acesta avand capacitatea atat de a mari raza de actiune a semnalului, cat si de a asigura stabilitate si fiabilitate pentru acesta, in orice punct din incapere. In ceea ce priveste ecranul tactil, acesta se comporta asemenea controlului de pe tableta ori telefon mobil, insa fara a elimina interactiunea cu acestea, ba dimpotriva. Cu ajutorul functiei Tether, putem avea control de la distanta al dispozitivului, asigurand o manageriere usoara a retelei din partea administratorilor.

Surprinzator de eficient

TP-Link RE590T surprinde prin design si eleganta, dar si prin facilitatile oferite. Ecranul tactil ii asigura functionalitate si autonomie, in vreme ce antenele si procesorul super-puternice ii confera viteza si siguranta totala in transferul de date.