Range Extender Wi-Fi TP-Link RE200, AC750

Range Extender Wi-Fi TP-Link RE200 amplifică semnalul wireless in zonele fara semnal sau zonele greu accesibile cu ajutorul cablului. Viteze de transfer dual band pana la 750Mbps. Dimensiunea sa miniaturala si posibitatea de a fi montat pe perete iîl fac foarte usor si flexibil de implementat.

Pret vechi: 225,00 lei
129,19 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 95,81 lei (43%) 43%
RE200
in stoc
+
 
Producator:
  • TP-Link

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Viteza pe doua benzi, cu Range Extender TP-Link RE200

Range Extender-ul TP-Link RE200 face trecerea de la dispozitivele de acest gen intr-o singura banda de frecventa la cele cu doua benzi, asigurand un plus de flexibilitate si o viteza sporita de transfer al datelor. Astfel, dispozitivul lucreaza sub standardele 802.11 b/g/n si 802.11 ac, fiind capabil sa ofere viteze combinate in Wi-Fi de pana la 750 Mbps, asigurand o buna acoperire a semnalului, inclusiv in zone greu accesibile. Forma sa usor alungita si aspectul miniatural il fac extrem de usor de montat si totodata placut vederii, putand fi amplasata oriunde in camera. In plus, lipsa antenelor externe fac din acesta un dispozitiv pe cat de compact, pe atat de eficient.

Fara antene externe, fara fire

Ca design, TP-Link RE200 te poate duce cu gandul la orice alt dispozitiv electrocasnic, mai putin la un range extender, avand in vedere lipsa oricaror antene externe de pe acesta. Cu dimensiuni de 110.0 x 65.8 x 75.2 mm, singurele elemente care te duc cu gandul la un dispozitiv internet sunt ledurile discrete de culoare verde de pe partea frontala, care indica atat puterea semnalului si alimentarea, precum si cele doua frecvente de lucru, de 2.4, respectiv 5 GHz. Carcasa de culoare alba vine intr-un model hasurat discret in nuante de gri, de pe care se distinge usor numele producatorului. La baza aparatului avem portul Ethernet (RJ45), alaturi de butoanele Reset si RE (Range Extender). Portul Ethernet confera dispozitivului TP-Link RE200 abilitatea de a functiona si ca adaptor wireless pentru dispozitivele care, in mod normal, ar folosi cablu de retea pentru conectarea la internet. Dispozitivul se alimenteaza direct de la priza, prin stecherul incorporat pe partea din spate, acesta avand un consum de aproximativ 6.5 W, aproape dublu fata de modelele precedente din gama.

Pasi inainte spre noile tehnologii

Prin trecerea la sistemul dual band, range extenderul TP-Link RE200 face pasul spre urmatoarea generatie de standarde Wi-Fi 11AC. Fara antene externe, acesta beneficiaza totusi de trei antene inteligente la interior, care asigura extinderea semnalului Wi-Fi in zone inaccesibile, indiferent ca ne aflam in locuinta personala sau la biroul de lucru. Odata cu trecerea la un nou nivel, TP-Link RE200 are implementata si tehnologia High-Speed, care utilizeaza in mod eficient benzile de frecventa de 2.4 si 5 GHz, asigurand conexiuni la viteze de pana la 750 Mbps pentru dispozitivele conectate. Astfel, acesta se comporta ideal pentru aplicatii de mare complexitate, precum jocuri video online, streaming video in format HD sau descarcare de fisiere de mari dimensiuni, care au nevoie de banda larga de internet. Extinderea semnalului Wi-Fi dual band se poate face printr-o simpla apasare de buton,pentru aceasta fiind nevoie de o dubla comanda, odata pe dispozitivul Range Extender TP-Link RE200 si o a doua prin activarea butonului WPS de pe routerul de serviciu. De asemenea, in ceea ce priveste amplasamentul ideal in incapere, acesta ne este indicat prin intensitatea ledului aferent semnalului wireless cel mai puternic. Este un indicator extrem de util, in functie de acesta putand asigura conexiuni rapide si stabile pentru alte dispozitive portabile precum smartphone-uri ori tablete. In plus, TP-Link RE200 asigura memorarea dispozitivelor la care a fost conectat, astfel incat, odata ce s-a stabilit legatura prin router, acesta poate fi decuplat de la retea si mutat oriunde in incapere.

Ideal pentru transfer mare de date

Range extender TP-Link RE200 surprinde prin designul placut si functionalitate, asigurand o acoperire buna a semnalului chiar si fara prezenta antenelor externe. In plus, lucrul in doua benzi de frecventa ii asigura viteze de transfer al datelor uimitoare, asigurand conexiuni stabile pentru dispozitivele conectate la retea.