Range Extender Wi-Fi TP-Link RE305, AC1200

Range Extender Wi-Fi TP-Link RE305 extinde acoperirea Wi-Fi pentru zonele cu semnal wireless slab. Ofera viteze Wi-Fi cumulate de pana la 1,2Gbps. Tp-Link RE305 functionează in ambele benzi de frecventa - 2.4GHz (300Mbps) si 5GHz (867Mbps). Este compatibil cu orice router wireless sau Access Point.

Pret vechi: 374,00 lei
222,70 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 151,30 lei (40%) 40%
RE305
in stoc
+
 
Producator:
  • TP-Link

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Conecteaza-te inteligent, cu Range Extender-ul Wi-Fi TP-Link RE305

Dispozitivul Range Extender TP-Link RE305 asigura viteze cumulate de transfer al datelor de pana la 1200 Mbps, oferind totodata acoperire optima pentru zonele cu semnal Wi-Fi slab. Acesta este compatibil cu orice dispozitiv de tip router Wi-Fi sau Access Point, iar functionarea pe doua benzi de frecventa ii asigura atat viteza sporita de lucru, cat si flexibilitate maxima. TP-Link RE305 vine cu functia inteligenta de pozitionare corecta a aparatului, aceasta bazandu-se pe un indicator luminos, care indica puterea semnalului in functie de amplasamentul ales. Nu in ultimul rand, aparatul poate functiona si ca access point, avand incorporat absolut tot ce-i trebuie pentru aceasta. Noua facilitate dual band este disponibila la o simpla conectare a unui cablu de date in portul Ethernet de tip RJ45, pentru extinderea semnalului acolo unde avem nevoie.

Performanta in miniatura

La niste dimensiuni de 80x78x77 mm, range extender TP-Link RE305 poate fi considerat de-a dreptul minuscul, acesta nefiind mai mare decat un bec de iluminat. Conceput pentru a fi alimentat direct la priza, fara adaptor sau alte cabluri legate de acesta, TP-Link RE305 are un aspect extrem de compact si de robust totodata. Carcasa alba nu lasa nimic sa se vada pe partea frontala, in afara de denumirea producatorului. Lucrurile se schimba insa cand il privesti de sus, unde avem butonul WPS, pentru securizarea retelei si conectarea direct la routerul de serviciu, alaturi de ledurile de stare ale aparatului, de culoare albastra, care ne ofera indicii despre alimentare, puterea semnalului sau frecventa de lucru. La baza, in partea de jos, avem portul Ethernet 10/100M (RJ45), alaturi de butonul Reset. In ceea ce priveste consumul, acesta este de 7.3 W, ceva mai ridicat decat al altor dispozitive din gama. In plus, cele doua antene nedetasabile asigura o distribuire optima a semnalului, in toata aria de acoperire.

Pozitionare optima fata de router

Functionand sub standardele si protocoalele IEEE802.11ac, IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11a si IEEE 802.11b, dispozitivul ofera acces la doua benzi de frecventa internet, de 2.4 si 5 GHz, pentru care asigura viteze in Wi-Fi de pana la 300, respectiv 867 Mbps. Acesta ofera semnal Wi-Fi in doua benzi pentru zonele neacoperite, in vreme ce puterea de transfer al datelor permite conectarea mai multor dispozitive wireless simultan. Dispozitivul Range Extender TP-Link RE305 vine insa si cu o functie speciala, cu ajutorul careia eliminam disconfortul pierderilor de semnal sau legate de semnalul slab. Astfel, cu ajutorul unui indicator luminos, putem gasi rapid amplasamentul perfect in camera sau spatiul destinat biroului, acesta colorandu-se in rosu atunci cand este prea departe de router, respectiv in albastru, cand conexiunea este optima.

Cu ajutorul RE305 putem conecta mai multe dispozitive wireless concomitent, flexibilitatea conferita de modul de lucru dual-band oferind conditii optime pentru navigare pe internet si verificarea casutei de mail, spre exemplu, precum si acces la aplicatii mari consumatoare de resurse, precum streaming video in regim HD, jocuri online sau descarcare de fisiere voluminoase, in banda de frecventa de 5 GHz.

Nu in ultimul rand, TP-Link RE305 este usor de gestionat, acesta putand fi controlat de pe orice dispozitiv mobil Android sau iOS, cu ajutorul aplicatiei Tether.

Inteligent si flexibil

Concluzionand, putem spune ca TP-Link RE305 este un dispozitiv pe cat de puternic, pe atat de flexibil. Cele doua antene distribuie in mod eficient semnalul dual band, in vreme ce ledurile inteligente ii asigura o pozitionare optima fata de router, asigurand calitate si fiabilitate retelei.