Range Extender Wi-Fi TP-Link TL-WA855RE, 300Mbps

Range Extender Wi-Fi TP-Link TL-WA855RE extinde acoperirea Wi-Fi existenta pentru a oferi conexiuni wireless si prin cablu foarte stabile si mult mai rapide. Device-ul are antene externe care asigura conexiuni Wi-Fi stabile si rapide. Functioneaza cu orice router Wi-Fi.

Pret vechi: 168,00 lei
101,10 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 66,90 lei (40%) 40%
TL-WA855RE
in stoc
+
 
Producator:
  • TP-Link

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Range Extender Wi-Fi 300Mbps TP-Link TL-WA855RE

Usor si extrem de compact, range extender TP-Link TL-WA855RE asigura conexiuni Wi-Fi rapide si fiabile, fiind compatibil cu orice router wireless. Dispozitivul nu este mai mare decat un pachet de tigari, iar antenele sale rabatabile permit distribuirea optima a semnalului catre dispozitivele conectate. Rolul sau este de a extinde semnalul wireless catre zonele greu accesibile si in care cablarea se face greoi. In acest mod, se elimina disconfortul generat de cabluri, dispozitivul putand fi montat in orice punct din aria de acoperire a routerului wireless deja existent. Alimentat direct la priza, range extender-ul TP-Link TL-WA855RE asigura un consum redus de energie, acesta putand fi configurat astfel incat sa functioneze in modul economic. Nu in ultimul rand, trebuie mentionata functia de Access Point, ceea ce ii ofera mai multa flexiblitate in utilizare.

Uimitor de mic

Ca design, TP-Link TL-WA855RE uimeste prin dimensiunile sale reduse, de 52 x 34 x 65 mm, acesta putand fi usor comparat cu un aparat clasic de alungat tantari sau un odorizant electric. Singurele care ies in evidenta sunt cele doua antene externe nedetasabile, dar care ii asigura o viteza buna de transfer si o directionare optima a semnalului wireless. Acesta poate fi alimentat direct la priza, prin steckerul incorporat, asigurand un consum energetic de aproximativ 3 Watti. Pe partea din fata, dispozitivul se remarca doar prin prezenta butonului RE (Range Extender), in vreme ce la baza acesta este prevazut cu portul Ethernet de tip RJ45 10/100 Mbps si cu butonul Reset.

Astfel, micul dispozitiv, in ciuda dimensiunilor sale, este destul de compact si de robust, putand fi amplasat la orice priza ori prelungitor electric, fara teama de a ocupa prea mult spatiu ori de a iesi prea mult in evidenta.

Asigura semnal oriunde

Suportand viteze de transfer wireless de pana la 300 Mbps, range extender TP-Link TL-WA855RE asigura o calitate buna a semnalului, prin cele doua antene ale sale. Desi nedetasabile, acestea sunt reglabile, beneficiind de tehnologie MIMO, care asigura distribuirea tintita a semnalului internet catre dispozitivele din raza de acoperire. Sistemul functioneaza in stransa legatura cu un router wireless compatibil, conexiunea dintre cele doua facandu-se printr-o simpla apasare de buton. Unul dintre atuurile lui TL-WA855RE este ca acesta poate asigura si functia de repetor de semnal, asigurand acoperirea necesara in zone in care nu beneficiezi de el. Practic, prin viteza de 300 Mbps asigurata, dispozitivul face posibila efectuarea unor operatiuni de complexitate medie, precum streaming online, descarcare de fisiere si convorbiri video-telefonice.

Functii inteligente si control de pe smartphone

Printre alte functii inteligente ale micului dispozitiv TP-Link TL-WA855RE se numara si ghidajul in montare, cu ajutorul unor leduri, a caror intensiate iti indica amplasamentul cel mai bun din incapere, unde acesta ar avea randament maxim. In ceea ce priveste gestionarea, putem spune ca TL-WA855RE beneficiaza de un sistem extrem de simplu, cu o interfata prietenoasa, ce permite monitorizarea de la distanta. Astfel, functiile de baza si setarile pot fi modificate direct de pe smartphone ori tableta, cata vreme acestea sunt compatibile cu sistemele de operare iOS si Android. Este vorba despre aplicatia Tether, cu ajutorul careia putem avea acces atat la router, cat si la range extender. Cu ajutorul acesteia, avem control atat asupra functiilor de control parental, cat si la celelalte setari de baza.

Range extender mic, ieftin si puternic

TP-Link TL-WA855RE surprinde atat prin dimensiunile sale, cat si prin functiile puse la dispozitie. Modul inteligent de amplasare, pretul redus, precum si modalitatile simple de control fac din acesta un dispozitiv extrem de flexibil si usor de gestionat.