Range Extender Wireless D-Link DAP-1325, N300

Wireless Range Extender D-Link DAP-1325, N300, 802.11n/g/b Wireless LAN, 10/100 Fast Ethernet port, Reset button, WPS button, Wi-Fi speeds of up to 300 Mbps, Two external antennas, D-Link One-Touch Extender Setup
Pret vechi: 236,00 lei
131,08 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 104,92 lei (44%) 44%
DAP-1325
in stoc
+
 
Producator:
  • D-Link

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Range Extender Wireless D-Link DAP-1325: mareste puterea Internetului

Routerul este un aparat pe care il folosesti pentru a realiza conexiunea la Internet, insa acesta are limitele sale, de aceea, ai nevoie de alte aparate care pot sa prelungeasca semnalul in toate colturile casei tale. Un astfel de aparat este range extenderul, care joaca exact acest rol, facand semnalul sa poata ajunge in toate camerele locuintei tale. Spre exemplu, in loc sa ai un semnal foarte slab in ultima camera, fata de router, range extenderul, denumite si repetoare de semnal, va face ca orice camera sa fie cuprinsa de semnalul oferit de Internet, putand sa te bucuri de acest lucru de acum inainte, fara nicio problema.

De ce sa alegi modelul de range extender wireless D-Link DAP-1325

Acest aparat este unul cu un design foarte dragut, care seamana cu designul pe care il are logo-ul Android, doar ca are culoarea alba si doua antene ridicate in partea de sus, care fac ca semnalul sa fie mai puternic. Pe aparat este inscriptionat numele D – Link. Deoarece are dimensiunile foarte mici, il poti aseza oriunde in casa, fara nicio problema, pentru ca nu iti ocupa mult loc in casa si poate fi ascuns oriunde iti doresti, fara sa atraga atentia asupra sa.

Modelul de range extender wireless D-Link DAP-1325 dispune de o conexiune de tip 802.11 n / g / b Wireless Lan, dar si de 10 / 100 Fast Ethernet port, ceea ce il face sa se poata conecta foarte usor la reteaua de Internet. Aparatul include un Reset button, atunci cand trebuie sa resetezi aparatul, dar si un WPS Button. Viteza pe care o poate atinge acest aparat atunci cand este vorba de Wi-Fi este de pana la 300 Mbps, lucru care este ajutat de faptul ca modelul are doua antene.

Un alt lucru care se remarca la acest range extender wireless D-Link DAP-1325 este pretul sau, care este foarte mic. Pretul sau este unul dintre punctele lui forte, chiar, mai ales ca este unul dintre cele mai ieftine astfel de produse de pe piata. Mai mult, in unele magazine online, vei putea sa gasesti aparatul la un pret redus, ceea ce il face si mai usor de achizitionat.

Nu trebuie sa uiti nici de faptul ca acest range extender wireless D-Link DAP-1325 include un D – Link One – Touch Extender Setup, ceea ce reprezinta un alt avantaj de care beneficiezi prin achizitionarea acestui model.

Avand in vedere toate aceste lucruri, modelul de range extender wireless D-Link DAP-1325 este unul dintre cele mai bune pe care le poti gasi, mai ales la acest pret, avand un raport calitate – pret excelent. Iti va fi greu sa gasesti alte aparate din acest gen care sa aiba un pret la fel de accesibil si care sa dispuna de atat de multe functii, facand modelul de range extender wireless D-Link DAP-1325 unul de care vei putea sa te bucuri in fiecare zi de acum inainte.