Router Broadband Load Balance TP-Link TL-R470T+

Router Broadband Load Balance TP-Link TL-R470T+ cu pana la 4 porturi WAN echipate cu functia Load balance, care garanteaza latime de banda maxima si capacitati de backup. Posibilitate de configurare si gestionare a retelei, cu ajutorul unui server PPPoE. Gestioneaza resursele latimii de banda catre anumiti utilizatori, in functie de aplicatiile folosite.

Pret vechi: 278,94 lei
192,38 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 86,56 lei (31%) 31%
TL-R470T+
in stoc
+
 
Producator:
 • TP-Link

CARACTERISTICI HARDWARE

Butoane:
 • Buton Reset
Dimensiuni (l x L x H) :
 • 209x126x26mm
DRAM :
 • 64MB
Flash :
 • 4MB
Interfata:
 • 1 Port fix Ethernet WAN 1 Port fix Ethernet LAN 3 Porturi Ethernet WAN/LAN configurabile
LED :
 • PWR, SYS, WAN, LAN, WAN/LAN
Rețeaua Media :
 • 10BASE-T: Cablu UTP cat. 3, 4, 5 (maxim 100m) STP EIA/TIA-568 100Ω (maxim 100m) 100BASE-TX: Cablu UTP cat. 5, 5e (maxim 100m) STP EIA/TIA-568 100Ω (maxim 100m)
Standarde și Protocoale :
 • IEEE 802.3, 802.3u, 802.3x, TCP/IP, DHCP, ICMP, NAT, PPPoE, SNTP, HTTP, DDNS
Sursă Alimentare:
 • Sursă internă de alimentare AC100-240V~50/60Hz input

FUNCTII AVANSATE

Control Trafic:
 • Controlul lățimii de bandă, Limitare sesiuni
Echilibrarea Traficului :
 • Policy Routing, Link Backup
Rutare:
 • Static Routing

FUNCTII DE BAZA

Clonare MAC:
 • Modificare adresa MAC WAN/LAN
DHCP :
 • Server/Client DHCP, Rezervare adresă prin DHCP
Setare Switch :
 • Port Mirror, Rate Control, Port Configuration, Port VLAN
Tip Conexiune WAN :
 • Static/Dynamic IP, PPPoE, PPTP, L2TP, Dual Access, Bigpond Cable

PERFORMANTA

Sesiuni Concomitente :
 • 10000

MANAGEMENT

Mentenanță :
 • Setare Timp, Diagnoză, Upgrade Firmware, Factory Defaults/Reboot, Backup/Restore, System Log, Remote Management, Statistici
Servicii :
 • PPPoE Server, E-Bulletin, Dynamic DNS, UPnP

ALTELE

Cerinte de Sistem :
 • Microsoft® Windows® 8, 7,Vista™, XP or MAC® OS, NetWare®, UNIX® or Linux
Certificari:
 • CE, FCC, RoHS
Continut Pachet :
 • Router Broadband Load Balance TL-R470T+ Cablu de Alimentare Cablu Ethernet RJ-45 Ghid de instalare rapidă CD Resurse
Mediu:
 • Temperatură de funcționare: 0℃~40℃ Temperatură de depozitare: -40℃~70℃ Umiditatea mediului în care funcționează: 10%~90% fără condens Umiditatea mediului în care este depozitat: 5%~90% fără condens

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Incearca internetul cu banda larga, prin routerul TP-Link TL-R470T+

Cu routerul broadband TP-Link TL-R470T+ ai posibilitatea de a experimenta internetul cu banda larga in interiorul biroului sau micii tale afaceri. Acesta dispune de nu mai putin de 4 porturi WAN pentru conexiunea prin fir, acestea fiind completate cu functia Load balance, care le garanteaza o latime de banda suficienta pentru rularea celor mai complexe aplicatii. Serverul PPPoE ajuta la configurarea si gestionarea retelei din fata unui simplu calculator, in vreme ce latimea de banda pentru fiecare utilizator in parte poate fi mai usor controlata. In plus, echipamentul vine cu un pret special, care il face deosebit de atractiv pentru administratorii de mici afaceri sau birourile cu mai putini utilizatori.

Stabilitate si simplitate

La dimensiuni de 209 x 126 x 26mm, routerul TP-Link TL-R470T+ chiar arata ca o consola internet, fara a se pierde prea usor in ambientul de acasa ori de la biroul de lucru. Carcasa de culoare neagra este acaparata, pe panoul din fata, de ledurile corespunzatoare pentru functiile PWR, SYS, WAN, LAN sau WAN/LAN. In cazul TL-R470T+, producatorii au optat pentru un un aspect simplu si eficient, acestea dovedind stabilitate maxima, prin forma sa rectangulara. Pe partea din spate, regasim un port fix Ethernet WAN, unul Ethernet LAN, alaturi de trei porturi Ethernet WAN/LAN configurabile. Tot aici, vom gasi butonul Reset si conexiunea pentru sursa de alimentare AC100-240V. Cat priveste siguranta fizica a dispozitivului, producatorii spun ca acesta este proiectat pentru a rezista la descarcari electrice puternice, de pana la 4KV, cu conditia folosirii unei prize cu impamantare.

Mai multe cerinte, o singura solutie

Echipat cu memorie flash de 4 MB si memorie interna DRAM de 64MB, routerul TP-Link TL-R470T+ are capacitatea de a echilibrare in mod inteligent a traficului in retea, oferind utilizatorilor performante maxime si semnal fara intreruperi, prin identificarea cerintelor, in functie de complexitatea operatiunilor efectuate. O alta caracteristica importanta o reprezinta prezenta a trei porturi ce pot functiona mixt, putand fi configurate atat ca functie LAN, cat si ca WAN internet. Astfel, alaturi de celalalt port WAN existent pe partea din spate, routerul poate suporta pana la patru conexiuni WAN integrate intr-un singur dispozitiv, cu internet de banda larga. Totodata, routerul TP-Link TL-R470T+ dispune de mai multe functii si tehnologii noi, printre care amintim doar load balancing, QoS si firewall, oferind atat dozarea eficienta a efortului in retea, precum si securizarea acesteia in fata posibilelor amenintari. La acestea se adauga si configurarea ca server PPPoE, pentru o mai buna securizare a conturilor din retea. Astfel, cu ajutorul acestui dispozitiv, avem posibilitatea crearii de conturi catre utilizatorii din retelele private, accesul fiind permis in urma unei autentificari riguroase a acestora. Practic, noua functie ajuta la managerierea mai usoara a retelei, bazata in primul rand pe prioritatile utilizatorilor, care au astfel posibilitatea alocarii unor latimi de banda dedicate, fiind totodata instiintati atunci cand se apropie data expirarii contului.

O investitie rentabila

Cu cele patru porturi LAN si WAN internet, ce pot fi usor combinate intre ele, routerul TP-Link TL-R470T+ ofera flexibilitate totala in ce priveste accesul la internet de mare viteza. In plus, designul sau robust si simplu, dar si gestionarea usoara, fac din acesta o optiune avantajoasa pentru micii antreprenori.