Router wireless ASUS RT-N12+, N 300

  • Moduri de funcționare wireless 3-în-1 multiple: Router/Punct de Acces /Extindere a Acoperirii de Rețea
  • Două antene de 5dBi detașabile pentru acoperire mai puternică și mai extinsă
  • 4 SSID-uri pentru controlul accesului și al alocării lățimii de bandă

Router wireless ASUS RT-N12+ - Soluție 3-în-1 - Router/AP/Range Extender pentru Spații Largi, cu programare pe intervale orare, server VPN și suport IPTV.

Pret vechi: 185,00 lei
100,46 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 84,54 lei (46%) 46%
RT-N12+
in stoc
+
 
Producator:
  • ASUS

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Router Wireless ASUS RT-N12+ - soluție 3-în-1 Router/AP/Range Extender pentru zone întinse

ASUS RT-N12+ este un router wireless N 300Mbps dotat cu interfețe de rețea cu și fără fir, destinat în mod special birourilor de dimensiuni reduse sau utilizatorilor casnici. Cu ajutorul tehnologiei 2T2R MIMO și a celor două antene detașabile de 5dBI, ce oferă un nivel superior de achiziție a semnalului, RT-N12+ creează o arie extinsă de acoperire wireless, vitezele de transfer superioare făcându-l soluția ideală pentru streaming de clipuri video HD, telefonie VoIP sau jocuri online. Cu ajutorul funcției unice ASUS Quick Internet Setup și a Interfeței Utilizator Grafice, RT-N12+ este foarte ușor de instalat și administrat, chiar și de către începători. Utilizatorii pot controla cu ușurință accesul la Internet și alocarea lățimii de bandă, beneficiind de până la 4 SSID-uri.

Rază de acoperire foarte extinsă datorită emițătorului de mare putere

Design-ul unic și eficient îmbunătățește drastic suprafața acoperită de semnalul wireless și calitatea acestuia, cu ajutorul antenelor externe cu soluție avansată de achiziție a semnalului, de 5dBi. Design-ul este de asemenea ideal pentru locații pe mai multe etaje cu dispozitive aflate pe mai multe niveluri.

Rețele Wi-Fi discrete și sigure prin intermediul soluțiilor de acces oaspete

Partajează-ți conexiunea la Internet cu oaspeții tăi în condiții de siguranță, fără a trebui să partajați parola personală sau resursele de rețea. ASUS Guest Network suportă până la trei rețele oaspete separate, fiecare dispunând de propriile limite de utilizare și parolă. Oaspeții nu pot accesa rețeaua principală sau orice alte dispozitive conectate.

Opțiuni robuste de control și optimizare cu DSL ASUSWRT

Cu ajutorul interfeței de utilizare grafice DSL-ASUSWRT, puteți seta, monitoriza și controla aplicațiile de rețea dintr-o locație unică și foarte intuitiv. Noua interfață de utilizare sub formă de panou de control vă permite să controlați toți clienții și toate setările prin intermediul unei singure interfețe grafice, oferind posibilitatea modificării setărilor cu un singur click.

ASUS RT-N12+ - proces de setare foarte ușor, în 3 pași

Folosește-ți tableta, smartphone-ul sau PC-ul pentru a seta router-ul ASUS fără efort, în mai puțin de 30 de secunde și în doar 3 pași foarte simplii. Conectează toate cablurile necesare, deschide fereastra navigatorului Internet pentru a activa instantaneu aplicația de instalare și completează procesul de instalare. Și ești gata să navighezi pe Internet.

Extindeți acoperirea de semnal Wi-Fi rapid și simplu

Modul repetitor universal extinde în mod instantaneu raza de acoperire a semnalului Wi-Fi al oricărui router wireless standard, susținând conexiuni cursive și rapide, în locații extinse, pe mai multe etaje.

Suport pentru servere VPN

Setați cu ușurință un server VPN pentru a naviga pe Internet și a accesa date – indiferent unde te-ai afla. Dispunând de funcție de criptare PPTP, datele voastre vor fi întotdeauna în siguranță și perfect confidențiale.