Router Wireless Linksys E2500, dual-band N600

Router Wireless Linksys E2500, 1xWAN 10/100, 4xLAN 10/100, 4 antene interne, dual-band N600 (300/300Mbps). Linksys E2500 conecteaza toate calculatoarele, tabletele, Televizoarele Internet-ready si restul dispozitivelor la rate de transfer pana la 300 +300Mbps pentru o experienta placuta in locuinta dumneavoastra.
[Stoc epuizat. Produs indisponibil momentan]
E2500
Momentan Indisponibil
 

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Router wireless Linksys E2500

Routerul wireless este unul dintre gadgeturile care devin tot mai importante in orice camin, deoarece cu ajutorul acestuia poti sa iti conectezi la Internet laptopul, telefonul ori chiar televizorul de tip Smart TV. Atunci cand trebuie sa iti alegi un astfel de aparat, e important sa tii cont de o serie de lucruri, ca securizarea retelei si standardul Wi – Fi.

Referitor la standardul Wi – Fi, exista trei variante: IEEE 802.11b, cu o viteza de 11 Mbps; IEEE 802.11g, cu o viteza de 54 de Mbps si IEEE 802.11n, cu o viteza de 150 Mbps ori 300 Mbps. In prima varianta, un fisier care are dimensiunea unui DVD poate fi transmis intr-o ora, in a doua varianta, transmiterea se face in zece minute, iar in cea de-a treia varianta, un fisier care are dimensiunea unui DVD poate fi transmis in patru sau, respectiv, doua minute. Desigur, aceste date sunt de referinta, adesea, deoarece traficul pe Internet poate fi influentat de mai multe lucruri, cel mai important dintre acestea fiind viteza pe care o ai tu oricum la Internet.

Ce router wireless ai putea sa folosesti

Un model pe care il poti folosi cu placere si fara intreruperi este acest router wireless Linksys E2500. Acesta are un design contemporan, deci, usor de integrat in orice casa si se va potrivi si cu aparatura ta tehnologica, deoarece sunt folosite culorile negru si argintiu in acest model. Aparatul poate realiza conexiunea la Internet pentru orice smartphone, tableta, laptop sau televizor Internet – ready, punand la dispozitie rate de transfer de pana la 300 + 300 de Mbps, oferindu-ti o experienta cu adevarat placuta in casa ta. Dimensiunile sale sunt de 283 x 245 x 70 de milimetri.

Acest router wireless Linksys E2500 iti ofera o acoperire wireless optimizata, deoarece antena MIMO care a fost imbogatita transmite un semnal mai puternic pentru a face acoperirea sa fie cat mai mare, dar si sigura, astfel ca te poti bucura de o conectivitate wireless foarte buna si puternica in toata locuinta ta. Modelul are o latime de banda dubla pentru reteaua Dual Band N (2,4 si 5 GHz), care au fost create exact pentru a se evita, pe cat posibil, interferentele, si pentru a putea sa maximizezi streamingul media in format HD, jocurile wireless, dar si transferul de fisiere.

Modelul de router wireless Linksys E2500 dispune de o securitate avansata, precum criptarea wireless WPA2 si un firewall integrat, aceste caracteristici ajutandu-te sa-ti protejezi reteaua. Aparatul, de asemenea, suporta si tehnologia IP cea mai moderna, care va fi foarte raspandita in viitorul apropiat, cel mai probabil.

Multumita unui software de tip Cisco Connect, care prezinta rolul de a te ajuta sa configurezi reteaua wireless urmarind doar cativa pasi, poti sa instalezi foarte usor acest gadget, utilizand doar un Mac ori un Windows. Aparatul are patru porturi LAN, un port WAN, acestea fiind de 10 / 100 Mbps.

Alege acest router wireless Linksys E2500 si te vei bucura de cea mai buna conexiune la Internet, fara nicio intrerupere.