Router Wireless Linksys EA9500, AC5400, TRI-BAND, Gigabit, USB 3.0

Router Wireless Linksys EA9500, 1xWAn Gigabit, 8xLAN Gigabit, 8 Antene, Tri-Band Mu-Mimo AC5400 (2166/1000Mbps), USB3.0.
Pret vechi: 2.741,00 lei
2.589,67 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 151,33 lei (6%) 6%
EA9500
in stoc
+
 

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

O alegere excelenta: Router wireless Linksys EA9500

Alegerea unui router wireless nu este tocmai usoara, mai ales daca nu ai ceva cunostinte in acest domeniu. Inainte de a comanda un nou router wireless, verifica atent specificatiile fiecarui produs. Citeste si aceasta prezentare si o sa-ti dai seama ca recomandarea noastra de a cumpara routerul wireless Linksys EA9500 este cu adevarat indreptatita.

Atunci cand trebuie sa alegi un astfel de aparat, trebuie sa te hotarasti cat de mare vrei sa fie raza sa de actiune, cate antene vrei sa aiba respectivul model, pe ce banda vrei sa functioneze, daca vrei sa aiba si alte functii etc. Pretul, de asemenea, este un factor crucial pentru multi oameni, de aceea, trebuie facuta diferenta si dintre acele modele care se pot folosi doar intr-o locuinta si acele modele care se recomanda sa fie utilizate intr-un birou, deoarece au o raza de actiune mai mare a semnalului.

Exista mai multi producatori cunoscuti de routere wireless, printre care se numara si Linksys, o companie americana de IT, specializata in producerea si distribuirea de aparate de tip hardware pentru case si afaceri de dimensiuni mici. Alte produse fabricate de aceasta companie sunt switch-urile de Ethernet, echipament pentru VolP, camere video wireless pentru Internet, produse audio – vizuale, dar si sisteme pentru stocarea datelor. Compania a fost infiinfata acum 29 de ani, in anul 1988 si a reusit, intre timp, sa devina una dintre cele mai importante astfel de companii din domeniul din care face parte.

De ce sa iti cumperi un router wireless de la Linksys?

Daca vrei un model care sa aiba o raza a semnalului mare, poti sa iti indrepti atentia catre modelul de router wireless Linksys EA9500. Acesta a fost creat cu un scop dublu, putand sa fie folosit atat pentru acasa, cat si pentru birou; atat pentru divertisment, cat si pentru serviciu. Modelul de router wireless Linksys EA9500 iti ofera un semnal de tip wireless de calitate ridicata si cu o rezistenta ce poate sustine mai multi utilizatori in acelasi timp, pe dispozitive diferite, oferindu-le tuturor aceeasi viteza, fara ca niciunul sa nu se mai planga de probleme cu traficul de date.

Deoarece dispune de tehnologia moderna MU-MIMO, modelul de router wireless Linksys EA9500 poate sa trateze variate dispozitive, indiferent daca e vorba de smartphone, PC, televizor inteligent ori dispozitive de streaming etc, ca si cum fiecare dintre ele ar avea un router propriu, care sa functioneze doar pentru ele. Cu acest model de router wireless Linksys EA9500 poti sa te bucuri de toate avantajele pe care ti le ofera un astfel de aparat, inclusiv o videoconferinta fara lag ori un transfer rapid de date si de fisiere, chiar daca restul persoanelor din firma ori din locuinta folosesc simultan conexiunea la Internet.

Modelul de router wireless Linksys EA9500 are opt intrari LAN Gigabit, opt antene si prezinta si o mufa pentru USB 3.0, pe langa faptul ca include si tehnologia moderna Mu-Mimo AC5400, ceea ce face aparatul sa fie unul dintre cele mai bune de pe piata. Calitatea are un pret, insa, de aceea, nu e deloc surprinzator ca acest aparat ar putea sa nu fie chiar pentru orice buget, fiind, poate, mai potrivit persoanelor care au un anumit set de cerinte de la routerele wireless.