Router Wireless TENDA AC15, 3 antene externe, Dual Band

AC15 este un router wireless AC1900 Dual-band Gigabit special proiectat pentru rețelele compatibile cu noul concept de smart home. Datorită ratei de transmisie de până la 1900Mbps, a tehnologiei Beamforming+, amplificatoarelor de mare putere integrate și a antenelor externe, te vei bucura de o experiență de gaming online cursivă și de sesiuni de streaming video fără întreruperi, oriunde, oricând. În plus, AC15 dispune de un programator inteligent WiFi care permite activarea/dezactivarea automată a rețelei WiFi, oferind astfel un consum redus de energie și funcționarea rețelei în condiții de eficiență și siguranță pentru întreaga familie.

Pret vechi: 577,06 lei
403,57 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 173,49 lei (30%) 30%
AC15
in stoc
+
 

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

  • Integrează cel mai nou standard 11ac cu viteze de până la 1900Mbps, asigurând 1300Mbps în banda de 5GHz și 600Mbps în banda de 2.4 GHz, simultan.
  • Procesor Broadcom dual-core și memorie DDR3 pentru clienți multipli, viteze ridicate și performanțe uimitoare.
  • Tehnologia Beamforming+ extinde aria de acoperire a dispozitivelor WiFi 802.11ac.
  • Amplificatoare de mare putere și trei antene externe asigură acoperirea semnalului în orice colț al casei.
  • Port USB3.0 pentru propriul tău cloud securizat și partajarea imprimantei în rețea.
  • Management inteligent al funcțiilor de programare WiFi, indicator LED și economisire de energie pentru siguranța și eficiența activității tale online.
Gaming și streaming video HD fără întreruperi

Routerul wireless Tenda AC15 este conceput pentru a gestiona o multitudine de activități online intensive. Routerul asigură o viteză totală de până la 1900Mbps. Acesta oferă atât 1300Mbps 802.11ac în banda de 5GHz, cât și 600Mbps 802.11n în banda de 2.4 GHz, simultan. În plus, datorită procesorului Broadcom dual-core, te vei putea bucura pe deplin de aplicații consumatoare de bandă, precum streaming video HD și gaming online, fără întreruperi.

USB 3.0 pentru propriul tău cloud securizat și partajarea imprimantei în rețea

Cu un port USB 3.0 integrat, Tenda AC15 oferă posibilitatea accesului la distanță prin crearea propriului cloud securizat, cu ajutorul unui hard disk extern, pentru a încărca sau descărca fișiere multimedia de mari dimensiuni, oriunde, oricând.

Portul USB 3.0 asigură o rată de transfer a datelor de până la 10 ori mai mare decât standardul USB 2.0, fiind ideal pentru partajarea fișierelor și a aplicațiilor multimedia. Print serverul integrat oferă posibilitatea imprimării în mod wireless.

Configurare ușoară

Utilizează dispozitivele tale precum smartphone, tabletă sau PC pentru a configura fără efort routerul Tenda AC15, cu ajutorul asistentului de instalare rapidă sau al aplicației Tenda.

Produse similare