Router Wireless TENDA AC18, 3 antene externe dual band

AC18 este liderul routerelor de nouă generație. Cu cea mai nouă platformă dual-bad Gigabit, procesor dual-core ARM Cortex-A9 și 256MB DDR3, AC18 oferă cea mai bună performanță pe ambele rețele 2.4GHz și 5GHz. Reteaua 5G atinge viteze de până la 1300Mbps, iar cea de 2.4GHz 600Mbps, potențialul maxim al AC18 fiind de 1900Mbps. Toate cele menționate anterior îl duc pe AC18 în vârful piramidei tehnologice în materie de routere și lasă utilizatorul să se bucure de o experiență de streaming și gaming fabuloasă. Cu ajutorul amplificatoarelor și antenelor puternice de nouă generație, acesta poate să acopere nestingherit o suprafață de 500㎡ la o putere de șase ori mai mare decât un router tradițional.
Pret vechi: 693,00 lei
425,49 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 267,51 lei (39%) 39%
AC18
in stoc
+
 
Producator:
  • TENDA

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

  • AC18 a fost conceput cu un design futurist inspirat de Bombardierul B2. Este asociat deseori cu un echipament de gaming hi-tech.
  • Până la 1900Mbps, rețea 802.11ac(1300Mbps pe 5GHz) + 802.11(600Mbps pe 2.4GHz). Tehnologia Broadcom Turbo-QAM crește viteza pe rețea N la 600Mbps pentru o viteză mărită cu 33%.
  • Cinci porturi Gigabit 10/100/1000, un port WAN Gigabit și patru porturi LAN Gigabit
  • Procesor dual-core ultra rapid pentru performanță maximă wi-fi și transmitere de date via USB
  • Amplificatoare de semnal și antene foarte puternice, pentru semnal în toată casa
  • Tehnologie Beamforming+
Conexiune prin cablu - Gigabit

Routerul wireless Tenda AC18 este echipat cu un port WAN Gigabit și patru porturi LAN Gigabit, pentru a realiza conexiunea dintre router și dispozitivele dorite.

Antene exterioare pentru acoperire de mari dimensiuni

Cu trei antene externe dual-band ajutate de amplificatoarele interne, AC18 distribuie stabil și uniform semnalul wi-fi la o viteză uriașă pe o suprafață mare. Este ideal pentru case mari, spații de birouri sau intreprinderi de mari dimensiuni. Tehnologia Beamforming+ ajută semnalul să ajungă în locuri îndepărtate, greu accesibile pentru alte dispozitive, forțând semnalul spre direcția celui mai greu accesibil dispozitiv conectat.

Chipset superior, Wi-Fi superior

Chipset-ul unui router este ca inima pentru om. AC18 este echipat cu cel mai nou procesor dual-core Broadcom Cortex-A9 care asigură o conexiune stabilă, la viteză uluitoare.

Port USB3.0 pentru a împărți cu cei dragi imprimanta

sau propriul Cloud. Cu ajutorul portului USB 3.0, AC18 poate da acces tuturor conectați la rețea să gestioneze fisiere de pe un hard extern, memory stick sau imprimanta conectată la acel port.

Mediu Smart Wi-Fi și Eco-Friendly

Cu ajutorul funcției Smart Wi-Fi, utilizatorul poate seta un anumit interval orar în care accesul la rețea este disponibil sau nu, iar opțiunea Eco-Friendly permite routerului să intre într-o stare de hibernare atunci când nu este folosit, economisind astfel energie electrică.

Tenda AC18 este ușor de instalat

AC18 este programat astfel încât să simplifice munca utilizatorului, astfel încât după conectarea cablurilor la dispozitiv, tot ce rămâne de făcut este deschiderea browser-ului preferat și introducerea datelor de autentificare oferite de furnizorul de servicii.