Router Wireless Tenda F3 300MB, 3 Antene, 4 porturi 10/100mb, b/g/n, 802.11

Router Wireless TENDA F3, 3 antene fixe (3*5dbi), 1 port WAN 10/100Mbps autonegociere; 3 port-uri LAN 10/100Mbps autonegociere, IEEE802.11/b/g/n, 1 buton Reset/WPS, 22.4GHz, DC 9V 600mA
[Stoc epuizat. Produs indisponibil momentan]
F3 ROUTER
Momentan Indisponibil
 
Producator:
  • TENDA

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

  1. Router wireless 300Mbps
  2. F3 Router este special proiectat pentru rețelele compatibile cu noul concept de smart home.
  3. Acoperire wireless de până la 200m2
  4. 3 antene omni-direcționale de 5dBi asigură o acoperire WiFi de până la 200m2.

Chipset superior, performanțe îmbunătățite

Chipsetul Tenda F3 Router reprezintă pentru router ceea ce inima reprezintă pentru om. În cazul routerului F3 chipsetul integrat asigură performanțe wireless crescute și stabile, acesta fiind ideal pentru activități de streaming video HD, video chatting, precum și pentru alte aplicații intensive.

Configurare facilă

Interfața pentru configurare asigură o experiență WiFi cursivă, fără efort. Indiferent dacă ești utilizator avansat sau utilizezi un router pentru prima dată, F3 este super ușor și intuitiv de configurat, fără operațiuni consumatoare de timp. F3 îți oferă o experiență online simplificată și fără limitări.

Acoperire wireless de până la 200m patrati

Cele 3 antene externe F3 Router asigură performanțe WiFi îmbunătățite, pentru ca tu să te bucuri de o experiență online cât mai plăcută. F3 te ajută să-ți menții toate dispozitivele conectate la rețea, asigurând o acoperire extinsă a semnalului în orice colț al casei.

Zonele moarte, fără semnal, sunt istorie!

Controlul lățimii de bandă

Controlul lățimii de bandă pe bază de IP îți permite să aloci o anumită lățime de bandă fiecărui client. Poți aloca o lățime diferită de bandă pentru activități diferite, în funcție de necesitățile existente. Atunci când mai multe dispozitive vor fi conectate, funcția de streaming WiFi este disponibilă. Aceasta poate asigura o utilizare optimă a lățimii de bandă prin controlul și eliminarea blocajelor și prevenirea abuzurilor. În acest mod, utilizatorilor dintr-o rețea de mici dimensiuni le este alocată o anumită lățime de bandă, pentru a preveni situațiile în care aplicații secundare pot diminua performanță generală a rețelei.

Tenda F3 Router - instalare în 30 de secunde

Interfața de configurare simplificată te ajută să te conectezi la Internet fără efort, în mai puțin de 30 de secunde. Indiferent dacă ești utilizator avansat sau utilizezi un router pentru prima dată, F3 este extrem de ușor și intuitiv de configurat, fără operațiuni consumatoare de timp.