Router Wireless TENDA FH456

Compatibil cu 802.11n, routerul wireless High-Power Tenda FH456 este destinat utilizării în spații extinse. Cele 4 antene performanțe de 5dBi cu acoperire omnidirecțională și tehnologie de amplificare a semnalului, asigură stabilitatea și aria extinsă de acoperire a rețelei, precum și o viteză de până la 300Mbps, pentru o experiență de navigare excepțională. Funcția de programare automată, instalarea facilă, controlul lățimii de bandă și setările avansate de securitate asigură o experiență online inteligență și adaptată nevoilor tale.

[Stoc epuizat. Produs indisponibil momentan]
FH456
Momentan Indisponibil
 

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Distractia este la ea acasa, cu routerul Wireless TENDA FH456

Cu un design atractiv si specificatii menite sa ii asigure putere de procesare si viteza de lucru, routerul wireless TENDA FH456 este menit sa asigure conditii oprime de navigare internet si rulare de aplicatii complexe, pentru orice familie sau birou de lucru. Dispozitivul este dotat cu patru antene puternice, omnidirectionale, capabile sa asigure o acoperire oprima a retelei si chiar mai mult decat atat, sa o extinda la o simpla apasare de buton. De asemenea, routerul mai dispune de o serie de functii care sa iii asigure o gestionare facila, precum kit de instalare intuitiv, programare automata, precum si securizarea automata a retelei, la o simpla apasare de buton. Toate acestea ii confera routerului TENDA FH456 eficienta maxima si flexibilitate in utilizare, dand totodata utilizatorului senzatia de libertate totala si de mobilitate.

Aspect de diamant, pentru un aer exclusivist

Inca de la inceput, routerul TENDA FH456 iti atrage privirea prin carcasa eleganta, de culoare alba, cu striatii in model de diamant, care poate da o nota distincta oricarei camere. Forma sa rectangulara si cu capetele rotunjite ii confera un aspect atent finisat, partea frontala neprezentand niciun semn ca ai avea de-a face cu un router wireless. Singurele care iti dau aceste indicii sunt cele 4 antene de 5 dBi, cu acoperire omnidirectionala si care au totodata rolul de amplificator de semnal. Acestea asigura o viteza in wi-fi de pana la 300 Mbps, conferind totodata stabilitate si acoperire extinsa semnalului tau wireless, astfel incat poti spune ca nu mai poti avea zone moarte din punct de vedere al semnalului in casa. Astfel, functiile Power Amplifier și LNA (Low Noise Amplifier) confera dispozitivului viteza si stabilitate, asigurand totodata o arie de acoperire extinsa. Cat priveste activitatile desfasurate, acestea pot acoperi atat navigarea facila pe internet, comunicarea pe retelele de socializare si pe streaming online la calitate HD, in vreme ce amatorii de jocuri in retea si online se pot simti in largul lor.

Pe partea din spate a aparatului, vom regasi toate optiunile care fac din routerul TENDA FH456 un dispozitiv pe cat de rapid, pe atat de eficient. Astfel, aici vom regasi 3 porturi LAN sin unul WAN, cu ajutorul carora viteza semnalului prin fir va ajunge la viteze uiumitoare.

Programare automata a comenzilor, cu ajutorul functiei Timer

In cazul in care ai anumite intervale orare in care stii ca nu ai nevoie de semnal wireless, poti beneficia de functia de management inteligent al routerului, prin setarea timerului astfel incat sa acopere toate comenzile de care ai nevoie. In acest mod, economisesti energie si asiguri confort sporit restului utilizatorilor din locuinta. Mai mentionam faptul ca routerul TENDA FH456 este echipat la interior cu un procesor puternic, de tip Broadcom, cu ajutorul caruia aplicatiile tale vor rula mult mai rapid, iar stabilitatea semnalului va fi net imbunatatita.

Nu in ultimul rand, routerul TENDA FH456 beneficiaza de functia QoS (Quality of Service), cu ajutorul careia poti seta alocarea unor latimi de banda diferite, in functie de necesitatile fiecarui utiilizator si de dificultatea operatiunilor efectuate.