Router wireless TP-Link Archer C20, AC750, Dual Band

Router wireless TP-Link Archer C20. Suporta standardul 802.11ac. Conexiuni simultane in frecventa de 2.4GHz (300Mbps) si in frecventa de 5GHz (433Mbps) pentru un total de banda disponibila de 733Mbps. 2 antene externe, care ofera acoperire wireless omnidirectionala foarte buna si acoperire wireless superioara.

Pret vechi: 265,00 lei
151,90 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 113,10 lei (43%) 43%
Archer C20
in stoc
+
 
Producator:
  • TP-Link

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Circulatie wireless mai rapida, cu Dual Band TP-Link Archer C20

Conceput ca un router care suporta conexiuni in dubla frecventa, pe 2.4, respectiv pe 5 GHz, AC 750 Dual Band TP-Link Archer C20 ofera o acoperire wireless in absolut orice directie, la un nivel superior fata de modelele din gama inferioara. Practic, dispozitivul este de trei ori mai rapid decat vitezele wireless oferite de cele din standardul N, in conditiile in care acesta este compatibil cu standardul 802.11ac. Nu in ultimul rand, routerul Archer C20 ofera posibilitatea partajarii documentelor personale, precum filme sau fotografii, catre alti utilizatori invitati in retea, atat prin intermediul conexiunii USB 2.0, cat si prin intermediul serverului FTP.

O adevarata arca a internetului

Vazut din fata, routerul AC 750 TP-Link Archer C20 poate fi comparat cu o arca, designul fiind unul cel putin interesant, cu o carcasa in striatii alb-negru. Cele doua “catarge” ale arcei sunt reprezentate de antenele externe, care in cazul de fata sunt fixe, nu detasabile, ca la alte modele. Daca pe partea frontala regasim doar ledurile care ne indica starea si modul de functionare ale dispozitivului, pe partea din spate avem o interfata cu 4 Porturi LAN 10/100 Mbps, un port internet WAN 10/100 Mbps si unul USB 2.0, pentru conectarea altor dispozitive externe, precum stick-urile de memorie, spre exemplu, necesare la partajarea de date. Tot aici vom regasi mufa de alimentare, alaturi de butoanele pentru pornire/oprire a dispozitivului, pentru pornire/oprire a retelei wireless, butonul de reset si cel WPS, pentru securizarea automata a retelei si ferirea de orice alti intrusi din afara.

Revenind la antene, acestea strajuiesc carcasa dispozitivului, care masoara 230 x 144 x 35 mm, fiecare dintre ele functionand pe frecvente diferite - una pe 2.4 GHz si cealalta pe 5 GHz.

TP-Link Archer C20 lucreaza la viteza superioara

Astfel, routerul TP-Link Archer C20 Dual Band ofera viteze de pana la 300 Mbps cu o antena, respectiv 433 cu cealalta, rezultand o viteza totala de peste 700 Mbps, ceea ce este mai mult decat suficient atat pentru operatiunile curente, precum navigare pe mail, sau deschiderea corespondentei electronice, precum si pentru rularea unor aplicatii mai complicate, precum efectuarea de convorbiri online si streaming video la rezolutie mare, fara a avea vreun moment grija intreruperilor de retea. Practic, routerul AC750 asigura flexbilitate maxima si posibilitatea lucrului in doua retele dedicate in acelasi timp, fara a exista riscul conflictelor si interferentelor wireless. In plus, cele doua antene fixe asigura performante wireless excelente, semnalul fiind stabil si cu o arie de acoperire suficient de mare. Dispozitivul beneficiaza totodata de un control bun al latimii de banda alocate pentru fiecare utilizator, fiind usor de manageriat de catre administratorul de retea, in vreme ce butonul WPS asigura o securitate maxima a datelor in timp real, chiar din momentul activarii. TP-Link Archer C20 este si foarte usor de instalat, ghidul sau inscriptionat pe CD indicand cu maxima acuratete pasii pe care trebuie sa ii urmezi. Pentru aceasta, iti trebuie un calculator cu cerinte minime, care sa aiba cel putin un sistem de operare Windows 8.1.

Verdict Oaierless pentru router TP-Link Archer C20

Prin design si functionalitate, routerul AC750 Dual Band TP-Link Archer C20 reprezinta o optiune avantajoasa pentru a beneficia de internet atat acasa, cat si la birou. Semnalul excelent si viteza mare de tansfer a datelor transforma dispozitivul intr-o arca internet cu toate optiunile, capabila sa satisfaca si cele mai exigente cerinte.