Router Wireless TP-Link Archer MR200, 4G LTE Dual Band, AC750

Compatibil cu frecvențele TDD/2600 MHz/banda 38 și FDD. Partajează rețeaua 4G LTE cu multiple dispozitive Wi-Fi și oferă viteze de download de până la 150Mbps. Antenele din dotare asigură conexiuni wireless stabile și o acoperire extinsă. Nu necesită configurare, doar trebuie introdusă o cartelă SIM și va crea o conexiune wireless rapidă. Creează o rețea Wi-Fi dual band, cu viteze de până la 300Mbps în banda de frecvență 2.4GHz și până la 433Mbps în banda de 5GHz.

Pret vechi: 889,77 lei
613,64 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 276,13 lei (31%) 31%
Archer MR200
in stoc
+
Producator:
  • TP-Link

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Partajează Rețeaua 4G LTE

Profită din plin de rețeaua 4G LTE cu Archer MR200, care poate atinge viteze de download 4G de până la 150Mbps. Archer MR200 permite partajarea rețelei 4G LTE cu dispozitive Wi-Fi multiple pentru a vă bucura de vizionare de filme HD, download rapid și conferințe video, toate fără întreruperi.

Acoperire Extinsă și Wi-Fi Dual Band

Routerul 4G LTE creează simultan o rețea Wi-Fi dual band care vă poate oferi viteze de până la 733Mbps. Cele două benzi de frecvență asigură performanțe optimizate și minimizează interferențele de semnal. Antenele dispun de o tehnologie avansată care oferă conexiuni stabile și acoperire incredibilă.

Nu Necesită Configurare

Cu un modem 4G LTE integrat și un slot pentru cartelă SIM, tot ce trebuie să faceți este să introduceți cartela SIM și să porniți Archer MR200. Configurarea unei rețele 4G nu a fost niciodată mai simplă.

Wi-Fi Oriunde este Nevoie

Archer MR200 oferă confort și versatilitate de neegalat. Capaciatatea de a realiza rețele Wi-Fi puternice rapid este o caracteristică foarte importantă. Este soluția perfectă în orice situație, de la relaxare acasă până la munca pe teren, tot ce trebuie făcut este să fie pornit și conectat pentru a-ți crește productivitatea și pentru a rămâne conectat indiferent de locația de utilizare. Archer MR200 te ajută oriunde, de la centre de expoziție până la utilizarea în autovehicule în mișcare.