Router Wireless TP-Link TL-MR6400, N 300Mbps 4G LTE

Compatibil cu frecvențele TDD/2600 MHz/banda 38 și FDD. Partajează rețeaua 4G LTE cu multiple dispozitive Wi-Fi și oferă viteze de download 4G de până la 150Mbps. Performanțe Wireless N de până la 300Mbps. Antenele din dotare asigură conexiuni wireless stabile și o acoperire extinsă. Nu necesită configurare, doar trebuie introdusă o cartelă SIM și va crea o conexiune wireless rapidă.

Pret vechi: 671,91 lei
463,39 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 208,52 lei (31%) 31%
TL-MR6400
in stoc
+
 
Producator:
  • TP-Link

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Partajează Rețeaua 4G LTE

Profită din plin de rețeaua 4G LTE cu TL-MR6400, care poate atinge viteze de download 4G de până la 150Mbps. TL-MR6400 permite partajarea rețelei 4G LTE cu dispozitive Wi-Fi multiple pentru a vă bucura de vizionare de filme HD, download rapid și conferințe video, toate fără întreruperi.

Performanțe wireless de 300Mbps

Routerul 4G LTE oferă conexiuni Wi-Fi de până la 300Mbps, necesare pentru jocuri online, streaming video HD și descărcări ultra-rapide. Antenele din dotare asigură conexiuni wireless stabile și o acoperire extinsă.

Nu Necesită Configurare

Cu un modem 4G LTE integrat și un slot pentru cartelă SIM, tot ce trebuie să faceți este să introduceți cartela SIM și să porniți TL-MR6400. Configurarea unei rețele 4G nu a fost niciodată mai simplă.

Wi-Fi Oriunde ai Nevoie

TL-MR6400 oferă confort și versatilitate de neegalat. Este soluția perfectă în orice situație, de la relaxare acasă până la munca pe teren, tot ce trebuie făcut este să fie pornit și conectat pentru a-ți crește productivitatea și pentru a rămâne conectat indiferent de locația de utilizare. TL-MR6400 te ajută oriunde, de la centre de expoziție până la utilizarea în autovehicule în mișcare.

Conexiune WAN Disponibilă

Cu ajutorul portului WAN/LAN, routerul Archer TL-MR6400 poate suporta o varietate de tipuri de conexiuni la modemuri prin cablu, la modemuri cu fibră optică și la modemuri DSL.