Router wireless TP-Link TL-WR840N, N 300Mbps

Router wireless TP-Link TL-WR840N cu rata de transfer wireless 300Mbps, ideal pentru aplicatii sensibile la intreruperi si pentru aplicatiile de baza. Securitate wireless foarte simplu de realizat - prin apasarea butonului WPS. Controlul latimii de banda pe baza de IP permite administratorilor sa determine latimea de banda alocata fiecarui PC.

Pret vechi: 154,00 lei
75,12 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 78,88 lei (51%) 51%
TL-WR840N
in stoc
+
 
Producator:
  • TP-Link

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Viteza dubla, cu routerul Wireless TP-Link TL-WR840N

Cand vine vorba de viteza, routerul Wireless TP-Link TL-WR840N poate fi considerat solutia ideala. Acesta dezvolta o rata de transfer in sistem wireless de 300 Mbps, dublu fata de modelele din gama precedenta. Acest lucru este extrem de util pentru aplicatiile care necesita banda larga de internet, cum ar fi streamingul video sau chiar descarcarea de fisiere mari de pe retea. Porturile suficiente prevazute ne dau posibilitatea conectarii prin fir a mai multor dispozitive, in vreme ce tehnologia WDS are capacitatea de a ne largi orizontul, prin extinderea ariei de acoperire a retelei noastre wireless. Totul la un pret imbatabil si in conditii de maxima securitate a datelor.

Totul la dublu

Daca am vorbit despre viteza la dublu, tot acelasi lucru putem spune si despre antene. Asemenea unei aratari extraterestre, cele doua antene fixe ale routerului TP-Link TL-WR840N se ridica in spatele unui dispozitiv cu margini si partea frontala rotunjite, de pe care clipesc doar „ochii” verzi reprezentati de ledurile de stare ale dispozitivului. La dimensiuni de 182 x 128 x 35 mm, routerul ese dotat cu 4 porturi LAN 10/100 Mbps si un port WAN 10/100 Mbps, cu buton de reset si alimentare externa de tip 9VDC/0.6A. Dispozitivul functioneaza in banda de frecventa de 2,4 GHz, oferind o rata de transmisie a semnalului de pana la 300 Mbps.

Ideal pentru micile companii

Routerul TP-Link TL-WR840N este compatibil cu standardele IEEE 802.11b//g/n, motiv pentru care si poate oferi viteze atat de mari de transfer. Concret, cei 300 Mbps oferiti sunt capabili sa ofere utilizatorilor o experienta de navigare aparte, permitand streaming al imaginilor in regim HD, descarcarea de fisiere de mari dimensiuni sau simpla distractie prin jocurile online. Aplicatiile mai pretentioase, sensibile la intreruperi, pot rula in voie pe dispozitivele conectate, fara a avea vreun moment teama ca vom ramane in aer cu semnalul internet. Nu in ultimul rand, legaturile wireless create de functia WDS, prin extinderea ariei de acoperire, fac din TL-WR840N un dispozitiv ideal pentru companiile mici, dar si pentru utilizatorii casnici.

Dincolo de descarcarea rapida a volumului de date, routerul beneficiaza de stabilitate sporita a semnalului prin tehnologia CCA, in vreme ce functia IP QoS permite administratorului de retea alocarea in mod eficient a latimii de banda pentru fiecare utilizator conectat.

Mai mentionam ca TP-Link TL-WR840N beneficiaza de o interfata prietenoasa si o instalare extrem de simpla, acesta venind insotit de un CD care ne ghideaza pasii fara a avea vreun moment senzatia de nesiguranta in configurare. In plus, aceasta asigura suportul necesar pentru configurarea retelei, dar si a setarilor de securitate, pentru a tine intrusii deoparte.

Verdict Oaierless pentru router Wireless TP-Link TL-WR840N

Concluzionand, putem spune ca routerul wireless TP-Link TL-WR840N ofera tot ce avem nevoie pentru compania noastra sau pentru conectarea de la locuinta proprie. Posibilitatea de control al latimii de banda, alaturi de sistemul de securitate fiabil, ne ofera usurinta in gestionare si siguranta ca dispozitivele conectate vor fi suta la suta la adapostul utilizatorilor neaveniti. In plus, designul atractiv si pretul mai mult decat acesibil fac din routerul TL-WR840N un dispozitiv dorit de toti amatorii de distractie, oferind o experienta online aparte.