Access Point Ruckus Wireless ZoneFlex H510

Acces Point-ul Ruckus Wireless ZoneFlex H510 are implementata tehnologia Multi-User MIMO (MU-MIMO), ca solutie pentru cresterea traficului in retea, prin transmiterea de semnal de calitate si de mare viteza catre mai multi utilizatori conectati in acelasi timp.

Pret vechi: 2.346,30 lei
2.133,00 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 213,30 lei (9%) 9%
901-H510-XX00
in stoc
+
 
Producator:
  • Ruckus Wireless

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Descriere completa (ds-zoneflex-h510.pdf, 522 Kb) [Descarcare]

Acces Point Ruckus Wireless ZoneFlex H510, cand tehnologia invinge cablurile

Beneficiind de pachetul multiservice 802.11ac, Acces Point-ul Ruckus Wireless ZoneFlex H510 este primul dintre dispozitivele din aceasta gama care foloseste tehnologia BeamFlex+ patentata de producatorul Ruckus. Cu ajutorul acesteia, antenele interne ale dispozitivului sunt capabile de livreze internet de mare viteza cu directionarea semnalului in mod eficient catre dispozitivele conectate. Toate acestea sunt oferite de un singur dispozitv ultra elegant si subtire, ce poate fi montat cu usurinta pe un perete, chiar deasupra unei prize ori a unei conexiuni electrice. Datorita faptului ca nu necesita prea multe cabluri, Acces Point Ruckus Wireless ZoneFlex H510 poate oferi multiple conexiuni catre o gama larga de dispozitive, din acest punct de vedere fiind preferat pentru ansamblurile rezidentiale cu multe incaperi pe palier.

Usor de instalat, fara multe cabluri

Ca design, Acces Point-ul Ruckus Wireless ZoneFlex H510 se prezinta ca un dispozitiv compact si elegant totodata, oferind un aer discret in locurile in care este amplasat, fara a atrage atentia prin fire sau alte cabluri de alimentare atarnand de dedesubt. Acesta este dotat cu nu mai putin de 4 porturi LAN, pentru conexuni prin fir ce asigura viteze de pana la 10 ori mai mari decat modemurile obisnuite. Tot pe partea din spate, alaturi de porturile LAN, regasim un port PoE si mufa de alimentare. Astfel, intr-un singur dispozitiv avem incorporate tehnologii Wi-Fi si Ethernet care functioneaza integrat, folosind o gama larga de dispozitive si aplicatii. Prin urmare, putem conecta extreme de simplu nu mai putin de cinci dispozitive prin fir, care sa beneficieze de internet de mare viteza prin porturile Gigabit Ethernet si cel PoE (Power Over Internet). Nu in ultimul rand, dispozitivul permite conectarea unui modul de transmisie radio, oferind un plus de flexibilitate utilizatorilor externi.

Beneficii multiple

Folosindu-se de aceeasi tehnologie BeamFlex+, AP-ul ZoneFlex H510 se adapteaza in timp real situatiilor din teren, identificand la modul fizic locatia si orientarea clientului, asigurandu-se ca acesta beneficiaza de cele mai bune performante Wi-Fi. Antena inteligenta de pe H510 foloseste eficient aceasta tehnologie, asigurand o redare a semnalului Wi-Fi optimizat, in functie de locatia si cerintele dispozitivelor conectate. Totodata, aceasta ofera o arie larga de acoperire, eliminand practic zonele fara semnal dintr-o locuinta ori spatiu destinat birourilor. Nu in ultimul rand, ZoneFlex H510 suporta multiple SSID-uri, dublate de servicii de VLAN bazate pe IP-uri, care fac posibila accesarea de aplicatii VoIP sau IPTV, care necesita acces la internet de mare viteza. Dincolo de rapiditate insa, conexiunile ofera si siguranta maxima a datelor, prin sisteme de autentificare deja testate, precum 802.1x, Radius sau Active Directory. Acestea pot parea putin mai pretentioase, insa asigura o confidentialitate sporita a datelor noastre, prin autentificarea utilizatorilor dupa verificarea intr-o baza de datea clientilor interni ai retelei.

Internet la discretie, cu sau fara fir

Echipat pentru performanta, Acces Point Ruckus Wireless ZoneFlex H510 ofera servicii ireprosabile utilizatorilor conectati, prin cele patru porturi LAN si cel PoE. Astfel, putem beneficia de viteza maxima a semnalului internet atat pe calculatoare sau pe televizoarele smart, cat si prin conectarea unui smartphone sau tableta. In pus, montajul simplu si sistemul de management intuitiv il fac ideal pentru hoteluri, ansambluri rezidentiale sau camine studentesti.