Access Point Ruckus Wireless ZoneFlex R300

Ruckus Wireless ZoneFlex R300 este un dispozitiv Access Point pe cat de simplu, pe atat de eficient. Viteza de lucru combinata in cele doua benzi de frecventa si posibilitatea conectarii prin fir Ethernet vin sa completeze aspectul elegant al unui dispozitiv care se preteaza a fi montat usor, in orice incapere.

Pret vechi: 2.457,90 lei
2.115,00 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 342,90 lei (14%) 14%
901-R300-XX02
in stoc
+
 
Producator:
  • Ruckus Wireless

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Descriere completa (ds-zoneflex-r300.pdf, 839 Kb) [Descarcare]

Performanta la un pret accesibil, cu Ruckus Wireless ZoneFlex R300

Deosebindu-se de tot ceea ce am intalnit pana acum, dispozitivul Access Point Ruckus Wireless ZoneFlex R300 ofera tehnologie dual-band 802.11n, combinand avantajele antenei sale ultra-performante cu atenuarea automata a interferentelor, pentru a reda un semnal Wi-Fi de inalta clasa. Access Point-ul functioneaza pe doua frecvente, de 2.4, respectiv de 5 GHz, fiind capabil sa ofere viteze de pana la 600 Mbps, semnalul fiind dirijat in mod inteligent de catre antena interna, in functie de complexitatea operatiunilor derulate de dispozitivele conectate in retea. Acest lucru este posibil prin intermediul tehnologiei MIMO, implementata tocmai pentru localizarea mai buna a clientilor internet si directionarea semnalului la capacitate maxima catre acestia.

Design atragator, cu minimum de cabluri

Ruckus Wireless ZoneFlex R300 are un aspect minimalist cu un design cat se poate de slim si de compact. Masurand 13 x 13 x 2.8 cm, carcasa de culoare alba este atent finisata, cu cateva accente decupate in partea stanga, in vreme ce panoul frontal este strajuit de cele cinci leduri de stare ale aparatului. Forma sa patrata si grosimea de doar 2.8 cm fac din AP Ruckus Wireless ZoneFlex R300 un dispozitiv compact si eficient totodata, acesta putand fi montat cu usurinta pe un perete, armonizandu-se perfect cu mediul ambiant. Beneficiind de un singur port Gigabit Ethernet, R300 poate oferi totusi viteze uimitoare de transfer al datelor, functia PoE sub standardul 802.3af facand acest lucru perfect posibil.

Performante maxime, la un pret decent

Puterea si fiabilitatea semnalului internet pot fi atribuite atat chip-ului procesor de baza, dar si tehnologiei BeamFlex, care pune in legatura antena Acces Point-ului ZoneFlex R300 cu echipamentele compatibile pe care le gaseste in aria sa de acoperire. Practic, fiecare dispozitiv ZoneFlex R300 are integrata tehnologia BeamFlex patentata de producatorul Ruckus, antena ultra-performanta asigurand acuratetea si continuitatea semnalului Wi-Fi. Astfel, Acces Point-ul ZoneFlex R300 selecteaza automat canalele de transmisie printr-un sistem de management dinamic, adaptandu-se din mers la schimbarile din mediul in care este amplasat. Dispozitivul Access Point ofera viteze combinate de transfer al datelor de 600 Mbps, cate 300 Mbps pe fiecare banda de frecventa. Acest lucru ii confera mai multa flexibilitate in miscare, fiind capabil sa isi dozeze efortul astfel incat pe banda de 2.4 GHz sa rulam anumite aplicatii mai simple, iar pe cea de 5 GHz sa procedam la operatiuni ceva mai complexe, precum descarcarea de fisiere de mari dimensiuni, streaming online sau convorbiri video, fara intreruperi la nivelul semnalului. De asemenea, dispozitivul suporta conectarea a nu mai putin de 250 de utilizatori in retea, ceea ce il face binevenit pentru asigurarea de semnal internet de mare viteza in hoteluri, camine sau alte ansambluri rezidentiale.

Mentionam faptul ca AP-ul ZoneFlex R300 asigura suport pentru aplicatii care foosesc tehnologia HD IPTV sau VoIP, suportand multiple SSID-uri, pentru conectarea a zeci sau chiar sute de utilizatori. Toate acestea, incepand de la conectarea utilizatorilor si transmiterea de date catre acestia, au loc in conditii de maxima siguranta, dispozitivul beneficiind de tehnologie WPA-PSK, cu suport standard 802.1X.