Switch 8 Porturi Gigabit Easy Smart TP-Link TL-SG108E

8 porturi RJ45 10/100/1000Mbps. Asigura suport pentru monitorizare trafic retea, prioritizare trafic si caracteristici VLAN. Tehnologie eficienta de consum al energiei electrice cu pana la 80%. Gestionare centralizata a tuturor Switch-urilor din gama Easy Smart, cu ajutorul utilitarului pentru configurare Easy Smart.
Pret vechi: 233,84 lei
168,54 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 65,30 lei (28%) 28%
TL-SG108E
in stoc
+
 
Producator:
  • TP-Link

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Switch-ul Gigabit Easy Smart TP-Link TL-SG108E avand 8 porturi este upgrade-ul ideal pentru un switch fara management, acesta fiind proiectat pentru retele mici si mijlocii care au nevoie de un management simplu de retea. Administratorii de retea pot monitoriza eficient traficul de retea folosind functile Port Mirroring, Loop Prevention si Cable Diagnostics. Pentru a optimiza traficul de pe reteaua dumneavoastra, echipamentul TL-SG108E ofera functia de QoS la nivel de port sau pe baza de tagged, pentru o fluidizare mentine traficul sensibil la latenta. In plus, functiile port based VLAN, tag based VLAN si MTU VLAN pot imbunatatii securitatea retelei si indeplinesc cerinte de segmentare a acesteia. Mai mult decat atat, echipamentul TL-SG108E dispune de o tehnologie eficienta si inovativa, aceasta reducand cu pana la 80% consumul de energie, facand acest echipament solutia eco-friendly pentru reteaua dumneavoastra.

Management Realizat Simplu si Eficient

Switch-ul Gigabit Easy Smart, model TL-SG108E, fabricat de catre TP-LINK are inglobata functia de monitorizare a retelei pentru ca utilizatorii sa poata observa comportamentul traficului. Cu ajutorul functiilor Port Mirroring, Loop Prevention si Cable Diagnostics, Tl-SG108E, se pot identifica foarte usor problemele aparute pe retea. Mai mult, administratorii de retea pot desemna prioritatea traficului bazandu-se pe functiile Port Priority sau 802.1P Priority, pentru a se asigura ca traficul de voce si video se desfasoara intotdeuna fara probleme. In plus, pentru a imbunatatii securitatea si performantele retelei, TL-SG108E suporta functiile MTU VLAN, port based VLAN si 802.1Q based VLAN. Echipamentul TL-SG108E reprezinta un upgrade fata de Switch-urile fara management, acesta oferind un control al retelei dumneavoastra foarte usor de realizat.

Usor de Folosit

TP-Link TL-SG108E este usor de folosit si de gestionat. Cu ajutorul functiei Auto MDI/MDI-X aflata pe toate porturile echipamentului, se elimina necesitatea greselilor in conectarea cablurilor intre echipamente. Functia de auto negociere aflata pe fiecare port, detecteaza viteza legaturii unui dispozitiv de retea (fie 10,100 sau 1000Mbps), iar apoi ajusteaza aceasta viteza astfel incat sa se realizeze o compatibilitate si performanta optima. Dimensiunea sa compacta, il face ideal pentru birouri cu spatiu limitat, dar in acelasi timp el putand fi plasat intr-un Rack mobil, pemtru a fi in siguranta. Cu ajutorul LED-urilor sale dinamice, echipamentul TP-Link TL-SG108E poate oferi in timp real afisare si diagnoza de baza.