Switch Gigabit TP-Link TL-SG1016DE Easy Smart - 16 porturi

16 porturi RJ45 10/100/1000. Poate realiza monitorizarea retelei, prioritizarea traficului si a VLAN-urilor. Tehnologie inovatoare care reduce eficient consumul de energie cu pana la 40%. Instalarea retelei foarte usor de realizat - Plug-and-Play. Gestionare centralizata a switchurilor Easy Smart, cu ajutorul functiei Easy Smart Configuration Utility.
Pret vechi: 630,60 lei
432,45 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 198,15 lei (31%) 31%
TL-SG1016DE
in stoc
+
 
Producator:
  • TP-Link

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Switchul Gigabit Easy Smart TP-Link TL-SG1016DE este upgrade-ul ideal, proiectat pentru retele mici si mijlocii care necesita un management simplu al retelei. Administratorii de retea pot monitoriza in mod eficient traficul utilizand functii ca Port Mirroring, Loop Prevention si Cable Diagnostics. Pentru a optimiza traficul retelei dumneavoastra, TL-SG1016DE ofera QoS la nivel de port, dar si bazat pe tag, pentru a mentine fara intreruperi traficul sensibil la latenta. In plus functiile bazate pe gestionarea porturilor, tag-urilor si VLAN MTU-ului, pot imbunatati securitatea si indeplinesc cerintele de segmentare a retelei. Mai mult decat atat, folosind tehnologia inovatoare pentru consum redus de energie, TL-SG1016DE poate economisi pana la 40% din consumul de energie, transformandu-l intr-o solutie eco-friendly pentru reteaua dumneavoastra.

Management Realizat Simplu si Eficient

Switchul Gigabit Easy Smart TL-SG1016DE, fabricat de TP-LINK asigura monitorizarea traficului utilizatorilor retelei. Cu ajutorul functiilor Port Mirroring, Loop Prevention si Cable Diagnostics, TL-SG1016DE poate identifica si chiar localiza problemele de conectare specifice retelei dumneavoastra. Mai mult decat atat, administratorii pot desemna prioritatea traficului cu ajutorul functiilor Port Priority si 802.1P Priority, pentru a se asigura ca semnalul de voce, cat si semnalul video sunt intotdeuna fara latenta. In plus pentru a imbunatati securitatea si performanta retelei, TP-Link TL-SG1016DE suporta functiile VLAN MTU, VLAN bazat pe port si VLAN 802.1Q. TL-SG1016DE este considerat un upgrade de la swithurile Plug-and-Play care nu dispun de Management, el oferind o imbunatatire substantiala prin aducerea unui plus de resurse retelei dumneavoastra.

TP-Link TL-SG1016DE - usor de Configurat

TP-Link TL-SG1016DE este usor de configurat si de gestionat. Functia Auto MDI/MDI-X aflata pe toate porturile switchului elimina necesitatea cablurilor de tip crossover. Functia de auto-negociere aflata pe fiecare port, detecteaza viteza legaturii unui dispozitiv de retea (10, 100 sau 1000Mbps) si ajusteaza viteza pentru a realiza compatibilitatea si performanta optima. Designul sau compact il face ideal pentru locurile cu un spatiu limitat, dar in acelasi timp poate fi montat si intr-un rack, foarte convenabil si simplu. LED-urile sale dinamice asigura afisarea in timp real a modului de lucru.