Switch Gigabit TP-Link TL-SG1024DE Easy Smart - 24 porturi

24 porturi RJ45 10/100/1000. TP-Link TL-SG1024DE poate realiza monitorizarea retelei, prioritizarea traficului si a VLAN-urilor. Tehnologie inovatoare care reduce eficient consumul de energie cu pana la 40%. Instalarea retelei foarte usor de realizat - Plug-and-Play. Gestionare centralizata a switchurilor Easy Smart, cu ajutorul functiei Easy Smart Configuration Utility.
Pret vechi: 634,63 lei
468,38 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 166,25 lei (26%) 26%
TL-SG1024DE
in stoc
+
 
Producator:
  • TP-Link

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Switchul Gigabit Easy Smart TP-Link TL-SG1024DE este upgrade-ul ideal, proiectat pentru retele mici si mijlocii care necesita un management simplu al retelei. Administratorii de retea pot monitoriza in mod eficient traficul utilizand functii ca Port Mirroring, Loop Prevention si Cable Diagnostics. Pentru a optimiza traficul retelei dumneavoastra, TL-SG1024DE ofera QoS la nivel de port, dar si bazat pe tag, pentru a mentine fara intreruperi traficul sensibil la latenta. In plus functiile bazate pe gestionarea porturilor, tag-urilor si VLAN MTU-ului, pot imbunatati securitatea si indeplinesc cerintele de segmentare a retelei. Mai mult decat atat, folosind tehnologia inovatoare pentru consum redus de energie, TL-SG1024DE poate economisi pana la 40% din consumul de energie, transformandu-l intr-o solutie eco-friendly pentru reteaua dumneavoastra.

Management Realizat Simplu si Eficient

Switchul Gigabit Easy Smart TL-SG1024DE, fabricat de TP-LINK asigura monitorizarea traficului utilizatorilor retelei. Cu ajutorul functiilor Port Mirroring, Loop Prevention si Cable Diagnostics, TL-SG1024DE poate identifica si chiar localiza problemele de conectare specifice retelei dumneavoastra. Mai mult decat atat, administratorii pot desemna prioritatea traficului cu ajutorul functiilor Port Priority si 802.1P Priority, pentru a se asigura ca semnalul de voce, cat si semnalul video sunt intotdeuna fara latenta. In plus pentru a imbunatati securitatea si performanta retelei, TL-SG1024DE suporta functiile VLAN MTU, VLAN bazat pe port si VLAN 802.1Q. TL-SG1024DE este considerat un upgrade de la swithurile Plug-and-Play care nu dispun de Management, el oferind o imbunatatire substantiala prin aducerea unui plus de resurse retelei dumneavoastra.

Tehnologia Green Ethernet, Ofera Protectie Mediului Inconjurator

cum aveti posibilitatea de a trece la noua tehnologie Green Ethernet odata cu trecerea la noua retea de tip Gigabit. Switchul Gigabit Easy Smart cu 24 porturi, TL-SG1024DE ofera cele noi tehnologii de reducere a consumului de energie, dar in acelasi timp de extindere a retelei dumneavoastra. Acesta regleaza automat consumul de energie, in functie de starea conexiunii si lungimea cablului, pentru limitarea amprentei de carbon a retelei.

Inchiderea porturilor care se afla in stare latenta

Atunci cand un computer sau un echipament de retea este inchis, portul din switch corespondent lui inca mai continua sa consume cantitati mari de energie. TP-Link TL-SG1024DE poate detecta automat starea conexiunii fiecarui port si in acelasi timp poate reduce consumul de energie atunci cand porturile se afla intr-o stare latenta.

Buget de energie distribuit comform lungimii cablului

In mod ideal cu cat cablul este mai scurt, cu atat consuma mai putina energie. Aceasta tehnologie nu se regaseste in majoritatea tipurilor de echipamente, ele folosind acelasi nivel de consum al energiei pe toata durata cablului, fie ca el are doar 10 metri sau poate ajunge si pana la 50 de metri. TL-SG1024DE analizeaza lungimea cablului Ethernet conectat, regland consumul de energie corespunzator, in loc sa pastreze consumul de energie folosind aceleasi cote pe toata lungimea cablului.

Usor de Configurat

TP-Link TL-SG1024DE este usor de configurat si de gestionat. Functia Auto MDI/MDI-X aflata pe toate porturile switchului elimina necesitatea cablurilor de tip crossover. Functia de auto-negociere aflata pe fiecare port, detecteaza viteza legaturii unui dispozitiv de retea (10, 100 sau 1000Mbps) si ajusteaza viteza pentru a realiza compatibilitatea si performanta optima. Designul sau compact il face ideal pentru locurile cu un spatiu limitat, dar in acelasi timp poate fi montat si intr-un rack, foarte convenabil si simplu. LED-urile sale dinamice asigura afisarea in timp real a modului de lucru.