Switch TP-Link TL-SG105, 5 Porturi 10/100/1000Mbps

Switch TP-Link TL-SG105 cu 5 porturi RJ45 10/100/1000Mbps Auto-Negociation, suporta Auto-MDI/MDIX. Standarul IEEE 802.3x de control al fluxului, furnizeaza transferuri de date stabile. Carcasa din otel si design care permite montarea pe birou sau pe perete. Suporta QoS (IEEE 802.1p) si IGMP snooping. Nu necesita configurare, doar conectati-l si este gata de lucru.

Pret vechi: 114,02 lei
78,64 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 35,38 lei (31%) 31%
TL-SG105
in stoc
+
 
Producator:
  • TP-Link

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Switchul cu 5 Porturi 10/100/1000Mbps, fabricat de TP-LINK oferă o modalitate ușoară pentru tranziția la Gigabit Ethernet. Măriți viteza rețelei dumneavoastră și a conexiunilor afiliate ei, transformând pur și simplu viteza Gigabit în realitate. În plus, TL-SG105 adoptă designul consumului redus de energie. Cu ajutorul tehnologiei inovatoare a consumului de energie, TL-SG105 poate economisi până la 65% din consumul de energie, ceea ce îl face o soluție eco, pentru rețeaua de acasă sau de la birou.

Switch Gigabit

Cu ajutorul celor 5 porturi 10/100/1000Mbps, TL-SG105 extinde foarte mult capacitatea rețelei, permițând ca fișierele mari să fie transferate instant. Astfel, utilizatorii de acasă, de la birou, aflați într-un grup de lucru sau într-un mediu de producție, pot copia acum mai repede fișierele mari, consumatoare de lățime de bandă. Transferuri de fișiere de tip CGI, CAD sau multimedia, în întreaga rețea instantaneu.

Tehnologia Green Ethernet

Aveți acum posibilitatea să incercați noua tehnologie Green Ethernet odată cu trecerea la o rețea Gigabit. TL-SG105 face parte din noua generație de Switchuri cu 5 Porturi 10/100/1000Mbps, dispunând de cele mai noi tehnologii care pot extinde capacitatea rețelei, folosind mai puțină energie. Ajustează automat consumul de energie în funcție de starea conexiunii și lungimea cablului, pentru a limita amprenta de carbon a rețelei.

♦ Întreruperea consumului de energie pentru porturile nefolosite

Atunci cand calculatorul sau echipamentul de rețea sunt oprite, portul corespunzător unui switch tradițional încă mai continuă să consume canități considerabile de energie. TL-SG105 poate detecta automat starea conexiunii pentru fiecare port și poate reduce consumul de energie atunci când porturile sunt în stare de nefuncționare, astfel rezultând un consum de până la 65% de energie.

♦ Consum de energie în raport cu lungimea cablului

În mod ideal, cu cât cablul este mai scurt, cu atât consumul de energie va fi mai redus din cauza pierderilor de energie odată cu distanțele mari; majoritatea dispozitivelor vor folosi aceeași cantitate de energie pe cablu indiferent de lungime.

Optimizarea Traficului

802.1p și DSCP QoS permit un trafic cu latență bună, cum ar fi cel de voce și video, precum și IGMP Snooping optimizând fluxul de date multicast.

Ușor de Folosit

Funcția auto a acestui switch Gigabit face ca instalarea sa fie facută foarte ușor. Nu este nevoie de configurare. Funcția auto MDI/MDIX elimină nevoia de utilizare a cablurilor crossover. Făcând Auto-negocierea pe fiecare port, acesta detectează viteza fiecărui dispozitiv de rețea (10, 100 sau 1000Mbps) și ajustează automat compatibilitatea și performanța optimă.