Switch TP-Link TL-SG105E Gigabit cu 5 Porturi Easy Smart

Switch TP-Link TL-SG105E Gigabit cu 5 porturi RJ45 10/100/1000Mbps. Ofera capabilitati de monitorizare, prioritizare trafic si functii VLAN. Tehnologie inovativa care ofera un consum redus de energie cu pana la 57%. Instalare in retea foarte simpla, cu conectivitate plug-and-play. Configurare usor de realizat prin utilitarul de management sau prin interfata web.

Pret vechi: 150,67 lei
103,91 lei
Oaia iti oferă o reducere de: 46,76 lei (31%) 31%
TL-SG105E
in stoc
+
 
Producator:
  • TP-Link

Informatii suplimentare despre acest produs gasiti pe pagina de Suport Tehnic.

Produsele comandate vor fi livrate prin servicii de curierat rapid. Pentru achizitiile de peste 300 de lei primesti transport gratuit.
Pentru achizitiile de pana in 300 lei taxa de transport este 18 lei.

Pentru returul produselor aveti mai multe optiuni, descrise in politica noastra de retragere si retur.

Switchul Easy Smart TL-SG105E cu 5 porturi Gigabit este un upgrade ideal de la switchurile fără management, proiectat pentru rețelele companiilor mici și mijlocii care necesită un management de rețea simplu. Administratorii de rețea pot monitoriza eficient traficul cu ajutorul funcților Port Mirroring, Loop Prevention și Cable Diagnostics. Pentru optimizarea traficului rețelei companiei, TL-SG105E este dotat cu funcții ca Port-based/802.1p/DSCP QoS2 care garantează trafic fără întreruperi pentru aplicațiile sensibile la latențe. Suplimentar funcțiile port-based, tag-based și MTU VLAN îmbunătățesc scuritatea pot îndeplini mai multe cereri de segmentare pentru rețeaua dumneavoastră. Mai mult, cu tehnologia inovativă pentru consumul energetic redus, TL-SG105E poate economisi până la 57% din energia consumată, făcând din acest model o soluție eco-friendly pentru rețeaua companiei dumneavoastră.

Management Eficient

Switchul Gigabit Easy Smart TL-SG105E, fabricat de TP-LINK are înglobată funcția de monitorizare a rețelei pentru ca utilizatorii să poată observa comportamentul traficului. Cu ajutorul funcțiilor Port Mirroring, Loop Prevention și Cable Diagnostics, TL-SG105E poate identifica foarte ușor problemele apărute în rețea. Mai mult, administratorii de rețea pot desemna prioritatea traficului bazându-se pe funcțiile Port/802.1p/DSCP Priority(doar V2 sau mai nou), pentru a se asigura că traficul de voce și video se desfășoară întotdeuna fără probleme. În plus, pentru a îmbunătăți securitatea și performanțele rețelei, TL-SG105E suportă funcțiile MTU VLAN, port-based VLAN și 802.1Q-based VLAN. Switchul TL-SG105E reprezintă un upgrade de la switchurile fără management, acesta oferind un control al rețelei dumneavoastră foarte ușor de realizat în timp ce oferă și performanțe foarte bune pentru utilizatori.

Tehnologia Green Ethernet

Aveți acum posibilitatea să încercați noua tehnologie Green Ethernet odată cu upgradarea la o rețea Gigabit. TL-SG105E face parte din noua generație de switchuri cu 5 Porturi 10/100/1000Mbps, dispunând de cele mai noi tehnologii care pot extinde capacitatea rețelei folosind mai puțină energie. Ajustează automat consumul de energie în funcție de starea conexiunii și lungimea cablului, pentru a limita amprenta de carbon a rețelei.

Întreruperea Consumului de Energie pentru Porturile Nefolosite

Atunci când calculatorul sau echipamentul de rețea sunt oprite, portul corespunzător unui switch tradițional încă mai continuă să consume canități considerabile de energie. TL-SG105E poate detecta automat starea conexiunii pentru fiecare port și poate reduce consumul de energie atunci când porturile sunt în stare de nefuncționare.

Consum de Energie în Raport cu Lungimea Cablului

În mod ideal, cu cât cablul este mai scurt, cu atât consumul de energie va fi mai redus; în general majoritatea switchurilor folosesc aceeași cantitate de energie per port indiferent dacă acest cablu are o lungime de 10 metri sau de 50 metri. TL-SG105E analizează lungimea cablului Ethernet conectat și optimizează consumul de energie corespunzător, și nu păstrează consumul de energie standard.

Ușor de Folosit

TL-SG105E este ușor de folosit și de gestionat. Cu ajutorul funcției Auto MDI/MDI-X aflată pe toate porturile echipamentului, se elimină efectele greșelilor în conectarea cablurilor între echipamente. Funcția de auto negociere aflată pe fiecare port, detecteaza viteza legăturii unui dispozitiv de rețea (fie 10, 100 sau 1000Mbps), iar apoi ajustează această viteză astfel încât să se realizeze o compatibilitate și o performanță optimă. Dimensiunea sa compactă îl face ideal pentru birouri cu spațiu limitat, dar este și foarte ergonomic și stabil. Cu ajutorul LED-urilor dinamice, echipamentul poate oferi în timp real informații și diagnoză de bază.